Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
executor2
csendes tag
A gyerekemnek is van egy ASUS K50AB-je. Először a töltő adta meg magát. Inkább vettem egy töltőt mint, hogy visszaküldjem mert az egész gépet visszakérték a töltő miatt. A gari lejárta előtt 3 hónappal bekapcsolás után venti felpörög és semmi több. Gari igény bejelentése, futár igénylése. Megírtam, hogy a gép nem indul és a töltő is rossz. Futár jött elvitte 1 hét alatt megjött. Kicserélték a processzort meg az alaplapot(legalább is ezt írták). Beindítom, töltő továbbra sem működik, mert azt meg sem nézték, hogy jó-e. Gép vissza további 1 hét javítás, pozitív, hogy felhívott a szervizes, hogy más gondom is van-e. Gép vissza a gép működik, töltő tölt, ajándékba kaptam egy laptop táskát............de most az egyik USB port nem működik. Már vissza sem küldtem, van 3 másik. Hát nekem ennyi az ASUS szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Macska topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED - kb. 65db - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest