Új hozzászólás Aktív témák
-
batya303
csendes tag
Segitségeteket kérném,kikapcsolás után világitva marad az egér és a billnetyüzet,nem találom a BOIS-ban mit kell modositani,Win 10 van fent,a táp egy be quiet! DARK POWER PRO 11 750W!Ami a másik érdekesség hogy a másik lapom ami egy A88XM-A szintén be quet táppal és ugyan ezen tipusu billentyűzettel ott win 7 alatt minden kikapcsolt szépen,most tettem rá win 10-et és azota ugyan ez a helyzet ott is,probáltam modositani az energetikai beállitásokon az sem segitett!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
carl18
addikt
Adtak a szarnak egy poffont!
Szerintem inkább a zenre kéne koncentrálni....
-
matteo_szg
őstag
válasz
Kronos3000 #46 üzenetére
Ez már nem bogyó kérdése, megvan az első lehetséges NDA az alaplapokra. Már csak az a kérdés, CES lesz-e belőle inkább, vagy még karácsony előtt gyorsan elrajtol.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
matteo_szg #8 üzenetére
6-7 hónap?
Kèrek èn is az optimista bogyóból!
-
McSico
senior tag
válasz
egyedülülő #40 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. A fanatikusokon lehet jó pénzeket kaszálni. Jó példa erre a szerencsejáték.
-
egyedülülő
őstag
El tudom képzelni, hogy pár fanatikusnak el tudják adni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt vágod, hogy a két foglalat ugyanaz? A nagyba ugyanúgy megy a kártya, amit a kicsibe tennél.
Annyi a különbság ,hogy a "minibe" csak 1 PCIe sáv van behúzva (PCIe x1), míg a nagyba mind a 16 (PCIe x16). Simán beledughatsz egy x1.es kártyát az x16 slotba. Sőt! Egyes alaplapokon vannak direkt "nyitott végű" x1 slotok, hogy bele tudj tenni hosszabb kártyákat is, például x16-os videókártyát. És működik!
Nyilván némi veszteséggel, ami minél nagyobb a kártya, annál jelentősebb, hisz annál inkább szűk lesz a sávszélesség, de a lényeg az, hogy ne kelljen vadászni x1-es VGA-t, hanem elmégy a boltba és választasz a 20-féle 10-15k-s "olcsó" VGA-ból és bele tudod tenni.
-
subaruwrc
félisten
Ha már újítás akkor nem lehetett volna az északi bordát nem összekötni a fet bordával amit majd nagyon szépen összefűt a 8 magos fx?
had fagyjon
-
Real_Gabe
tag
Nekem R2.0-ás van!
Mondjuk egy AMD-s lapon érdekes az az INTEL-es ethernet!
Azt lehet tudni, hogy az AM4+ mikor jelenik meg, mert szeretnék majd váltani az új architektúrára, de nem szeretnék úgy járni, hogy kijön az AM4, megveszem, rá egy évre meg megjelenik az AM4+?
-
ViZion
félisten
válasz
matteo_szg #34 üzenetére
Jah, nyilván... AM3+ -nál is az volt, h előbb jönnek az ATX meg a szipi-szuper lapok, majd a rev2... és egyetlen egy sincs. Szal. majd ha látom, elhiszem. Ha AMD itt is szabadjára engedi az alaplapgyártókat, mint AM3+ -nál történt, akkor a nagytalpú Isten rúgja p!csán az összes nyomorult mérnökmarketingesprbullshitgenerátorosjóéde... áhh, bannolnának érte, le sem írom.
-
ViZion
félisten
Még egy ATX lap... komolyan ezért utálom már az összeset, nincs mATX, ITX-ről meg álmodni sem szabad. Mi a francért nincs? Meg minek is kellett ez?
Szájbertúszok jófélék, sajnos drágák is... -
Acta@
csendes tag
Valahogy a hardvermarketing jelenlegi trendjéről nekem ez ugrott be: És a sötétben világít!
-
leviske
veterán
Így, az AM3+ életciklusa végén sikerült reflektálni a FX9-esek okozta problémára és kiadni egy aktív VRM hűtéses lapot. Nem rossz.
Viszont ez alapján nekem úgy tűnik, hogy az ASUS se számol azzal, hogy az AMD a Summit érkezésével rögtön lekapcsolhatná a AM3+ gyártást. Ez pedig aggasztó, bár az Intel elszállt árazása után nem meglepő.
Mindenesetre jobban örültem volna ennek Márciusban, AM4 foglalattal...
-
McSico
senior tag
Pofás lap, de szerintem érdemes megvárni az új foglalatot.
-
Dealer95
őstag
Nekem az első verziója van és tökéletesen teszi a dolgát.
De ezeknek a LED-es világítós hülyeségeknek nem látom értelmét.
Ha NVMe támogatása lenne, már kicsit több értelmét látnám. -
arn
félisten
mar az alaplap is vilagit? nah menjetek am a p*csaba... remelem a kovetkezo a processzor lesz. milyen szep is az, amikor fenyarba borul a videokartya, a processzorhuto, az alaplap. lehetoleg mas szinben, mert ugy feltunobb a sotetben. szeretnek vilagitos ssdt, memoriakat, kabeleket, tapot.
mindegyikhez feltelepitgetem a 10 fele programot, hogy kapcsolgathassam oket, ha meguntam.
-
olle
senior tag
válasz
antikomcsi #23 üzenetére
Tudom hogy a Processzoron múlik. Én úgy gondolom lesz erre a lapra is kereslet pláne ha esik a 8xxx széria ára.
-
-
redgold
tag
válasz
matteo_szg #12 üzenetére
A miniből?
-
pengwin
addikt
válasz
antikomcsi #17 üzenetére
ez tisztán az AMD hibája...
Adhattak volna ki új AM3+ chipsetet, ami támogatta volna az addig megjelent CPU-ikat és az újabb technológiákat is, külső vezérlők segítsége nélkül.
Talán kicsit élénkítette volna az AM3+ piacot. -
Boldog vagyok, hogy most megvehetném ugyan azt a chipsetet, mint amit 5 éve megvettem, és azóta is használom!
Persze a gyártók sincsenek könnyű helyzetben! Ha egyszerűen nincs mit eladniuk, kénytelenek ehhez hasonló kényszertermékkel előrukkolni,
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #12 üzenetére
Ebben a kategóriában mozogva nem elrugaszkodott igény a PCI-e SSD, egy hangkártya, plusz esetleg még egy TV tuner kártya. Vagy két PCI-e SSD. Ezek az ATX formátumú lapok eléggé korlátozottak azért bővíthetőség terén.
-
Fec85
csendes tag
Anno imadtam ezt a lapot. Egy 8350-et es 290x-et hajtott cf-ben, nem volt vele semmi gondom.
-
Egzee
őstag
inteles lapokon wifi meg ilyenek vannak... ha kihalna a procim alol az alaplap akkor sem vennék már ennyiért am4 elött másikat.
-
rottenbull
senior tag
Egzotikumnak pont jol jon majd. Szepre sikeredett.
-
redgold
tag
Azon túl, hogy kicsit elszaladt már az idő felette, még a foglalatok elrendezése is pocsék!
Tekintve, hogy a VGA-k jelentős része 2 slotot foglal el, így a kis pci-e foglalatok CF esetén használhatatlanok.
Pont úgy, mint az előd Sabertooth lapoknál...
ASUS-nál kéne kicsit fejleszteni agy szinten, hogy ne karácsonyfát akarjanak eladni, hanem jól használható alaplapokat!Az utolsó uberbrutáljólhasználható az ABIT volt...
-
killer095
őstag
válasz
matteo_szg #8 üzenetére
Olyan ember létezik? Csak mert inkább egy használt Intel platform!
-
XuChi
addikt
Ki az az agyrokkant aki AM3+ gépet vesz az AM4 megjelenéséhez közeledvén ??
Jó akinek van egy komplet gépe, és kihal alóla az alaplapja....
-
killer095
őstag
Van még olyan elvetemült aki ezért a foglalatért pénzt ad? Meg is érdemli a buzibár világítást!
-
DR|FTK|NG
veterán
TUF és RGB LED világítás? Nincs itt semmi keresnivalóm se.
Kikapcsold LED-ekkel nem tűnik rossznak. -
Lacok
őstag
Ahhoz képest, hogy idén tavaszra igérték az AM4-es lapok megjelenését egy picit megcsúszott a dátum
-
meszike91
senior tag
Valóban szép, csak semmi értelme.
-
törölt tag
Mutatós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AM4 platform érkezése előtt még az ASUS kihasználja az AMD AM3+ platformban rejlő utolsó csepp erőt is.
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest