Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de jobb ötletem nem volt.
Egy kórházban dolgozok, és az a technikai problémánk, hogy szeretnénk a műtéteinket rögzíteni. Nem mindet, csak ami endoszkópos, vagy laparoszkópos. Ez technikailag egy analóg kamerából és monitorból áll. Eddig egy egyszerű asztali DVD felvevőt használtunk, de a lemezek gyakran nem sikerültek, az archívum gondozása is nehézkes volt. Az a kérdésem, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló média lejátszóval+HDD-vel megoldható-e a rögzítés. Néztem a HDD-s DVD írókat, de horror áron vannak. Ezt sajnos magunknak kell megvenni, a kórház nem tud ilyenekre áldozni. Ha van valami olcsó és megbízható ötleleket kérlek segítsetek.
Köszönettel: M. Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest