Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobesz
tag
lehet hogy a lejátszód bootcode 17 az enyém is az volt azokon nyomogathatod a reset gombot nem csinál semmit, azt először bootcode 23 ra frissíteni kell.
a bootcode 23 nak pont ez alényege hogy képes hard resetet csinálni gombbal.
putty telnet csatlakozás, ez+az reboot
fe a fat ra formázott pendrive az stimmel, én is 1 hétvégét játszottam, de megéri azt gondolom.
nekem az X live bejön, az összes mozifilm hivatalos trailere bennevan és mennek mint a bajnok, és frissül a lista, jó nem magyaer trailerek, de pl ott tudtam meg hogy lesz johnny english 2 reborn az is fentvan a movies and trailers alatt,a gyűri firmware be youtube soha nem lesz, azért dobták ki most az o play live ot, abban van.
talán azt lehetne még kipróbálni hogy a live firmware hez hozzáadni moservice és torrent és x live ot, hátha az abban lévő youtube kliens többet tud(belepörgetés,kedvencekhez adás, javaslatok követése)
nincs itt valaki aki a live firmware hez konyítana valamit hogy r1 kompatibilissé tudjuk tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest