- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Sziasztok, engem eléggé zavart, hogy a JB - gondolom ez készülékfüggő is - soft gombjainál nincs állandó jelleggel a menügomb, van olyan alkalmazás, ahol kellett volna. Olvastam, hogy elvileg lehet a system könyvtárban buherálni, hogy megjelenjen, de bizakodóan azt nem bántottam, hátha jön még frissítés.
Kerestem megoldást a problémára, első körben arra jutottam, hogy mindenképp root szükséges. Framaroot-tal egyszerűen ment a rootolás. Itt halkan megjegyzem, aki reklámellenes, annak van root után az adAway - xda-n megtalálható - progi, ami netes lista alapján tilt a hosts fájl módosításával.
Nézegettem több lehetőséget (alkalmazást) menü gomb megjelenítésére és a számomra legjobban használható a full!screen app lett, amolyan kettő az egyben megoldásként (fullscreen - saját vezérlők).
A progi beteszi teljes képernyőbe a képet és az alsó két sarokba kis félkör gombokat helyez el (ezek testreszabhatóak, méret, kinézet, átlátszóság stb.). A gombokhoz funkciókat rendelhetünk események alapján:
- gomb megnyomása
- gombon simítás (swipe)
- gomb hosszú megnyomásaLehet olyat is, hogy valamelyik eseményre egy kis félkör menü jön fel, amire további funkciókat tehetünk - a kis félkör menü nálam nem ment fekvő módban.
Az értesítések és a megnyitott-alkalmazás választó is elérhető (kicsit nehezen reagál ugyan).Nekem mindenesetre bejött a dolog, akinek hasonló igények merülnek fel - és root-olta a készülékét -, annak ajánlom.
---------------
szerk:
(#1691) manu75a Dolphin browser remekül viszi a flash tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni időjárás-állomás
- Windows 11
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő