- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen processzort vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillseemann
csendes tag
Na. Akkor most az a helyzet, hogy teljesen random módon kiírja, hogy túlmelegedett az akksi és utána restart, aztán jól beragad a bootba és csak újraindulgat. Valakinek hasonló?
Rendesen frissített, nem piszkált, tokban tartott, munkahelyen főleg filmezésre használt készülékről van szó. Na jó az utóbbi időben kicsit ráfüggtem a fifa14re, de nehogymár... Igazából valamikor azután kezdte el. Na ha sikerül újra bekapcsolnom - ilyenkor ki-bekapcs után is beragad a bootba - megpróbálom leszedni.Pandát futtatam, cachet töröltem, felesleges progikat töröltem. Úgy is hozza a hibát, ha kitámasztva van.
Hogy én mér nem a Huffnáger Lumia 1520hoz mentem feleségül....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest