- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dimitry06 #4226 üzenetére
ez nem egy általános tab betegség, maximum 100-ból egynél előfordul hogy hibás a foglalat. akár gyárilag is, de lehet hogy egy kicsit rosszul betolt kártyától lesz olyan. fent a keresőbe beírod "sd kártya" szavakat és meg fogod találni a hsz-eket amiket e témában írtak.
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06 #3985 üzenetére
Megnéztem, bár nekem a nova prime van (fizetős verzió), de ez is azt mondja, hogy az áttetszó értesítési sáv csak 4.4-es Android -tól működne. Kis keresés után úgy tűnik a 4.4-es api-ban már van ilyen lehetőség, a korábbiakban még nincs. Egyes Samsung és Sony készülékekre is megoldható 4.4 alatt, de erre a készülékre komolyabb változtatások nélkül nem (root, apk decompile, szerkeszt, recompile).
Tehát röviden, nem
-
disy68
aktív tag
válasz
Dimitry06 #3977 üzenetére
A gyári launcherrel voltak problémák korábban is másoknál (váratlanul leállt üzenet), lehet ez is ilyen és szimplán csak szar a launcher. Én nem használom, ezért nem tudom ez egyedi probléma-e vagy általános.
Én a launchert mindig cserélem, jelenleg a Nova vált be nekem, azzal tehetsz egy próbát. Az tud olyat is, hogy másik launcherből átveszi a beállításokat (kezdőképernyők, rajta lévő ikonok, widget-ek), így a váltás elég egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest