Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Ez egy nagy határ szar lesz. Az intel procit nem is támogatja teljes mértékben az android. Lehet majd szopni vele. A lényeg viszont, hogy ha már frissítenek, legalább tettek volna bele több ramot. Gondolom, tudják, hogy az intel procival szopás lesz, így nem pazarolnak bele többet... De még ennyit se ér az egész, amit ide leírtam, inkább más téma:
Délután lefeküdtem aludni kicsit. Előtte betoltam 2 palacsintát. Azt álmodtam, hogy leejtettem a tabot, és berepedt a képernyője... Majdnem elsírtam magam álmomban. Az egyetlen jó az álomban, hogy a transcover sokat csillapított az esésen...
Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni... 
Ui.: Részemről a tab átment hétköznapi "Imádlak" eszközbe. Filmet nézek, netezek, játszok, semmi extra bújás... Belaktam, megszoktam szeretem...
-
umfrider
senior tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Ez komoly? ( nagyot akartak fingani, de besz@rtak kategória )
Semmit nem cseréltek benne csak a procit és a chipset-et? A kijelző középkategória, a RAM maradt 1 GB. Én ezt nem értem. Gondolom a kamera az megint siralmas lesz.
Minek dobnak ki egy ilyen koncepciót, ami csak egy parasztnyival lett jobb? Hülyék ezek( a kijelzővel még nem is lenne gubanc, de egy ilyen processzorhoz dukál a 2 GB RAM, különben nem megfelelő a kihasználtsága. Szvsz jobban jártak volna olyannal, ami kifejezetten mobil eszközökhöz gyárt hardvert )
-
Levente75
aktív tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Inkább raktak volna az előlapra két hangszórót. Azért ettől nem rosálja össze magát senki ami specifikációk le vannak írva...... Így is jó ez a masina ahogy van. Neon zöld hátlappal se köpte még le nekem senki inkább érdeklődve kérték el...... ennyi az ócska firkászokról....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Flint 2 OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)