Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
a felajánlás mellett mindig ott van az, amit beírsz, ha arra ráböksz, akkor azt adja be
amúgy ha beírsz valamit, amit nem ismer, akkor utána már megjegyzi, ezért érdemes helyesen beírni a szavakat első körben, aztán meg csak pár betű után rábökni a felajánlottra, mert így elég gyorsan lehet írni vele
olyan mint a prediktív bevitel, 15 évig sose használtam, aztán mikor 1 éve elkezdtem használni, rájöttem, hogy sokkal gyorsabb mint bepötyögni minden szót

amúgy megjött a gyári asus persona cover (végül nem a hajtogathatós lett), elég minőségi darabnak tűnik, bár még nem volt fent a gépen
kíváncsi vagyok, vajon ez is lezárja-e a képernyőt, vagy csak a drágább transcover
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest