Legfrissebb anyagok
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
én EZT vettem hozzá, csak ajánlani tudom....az a sok kis bogyócska bevédi belül ha esetleg esne
"Bubble Protector ® „Buborék védelem” - a speciális technológiájának köszönhetően rugalmas, védelmező szivacsos párnácskák fokozzák tabletjének magas minőségű védelmét.
A kettős cipzáras megoldás a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt, ugyanakkor természetesen a Gerilla tok itt is gondoskodik megfelelő védelemről: külön bevarrt szivacsozott csík óvja tabletjét a cipzár karcolásaitól."
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest