Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
el is készítheted:
Kell egy micro usb, egy madzag és egy usb csati. (én két gyári kábelből csináltam)
Ami nálam különbözik, hogy az otg ág nem kap tápot, mert az ot995 nem tölt úgy se. Lehet, a tablet töltene...
Ilyen, előre elkészített kábellel tele a net. Biztos nem lehet drága. Én szeretek bütykölni, azért csinyáltam. Ha rootolom majd a tabletet, akkor szerzek egy emergency charger-t, és az adja majd a tápot a külső cuccnak.
Egyébként, ha a tabletet az ember számítógép kiváltására használja, még akár jó ötlet is lehet a külső vinyó, hisz a tablet nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt, ami egy aktív torrentezőnél fontos lehet. De ez már más téma...Aktív hubbal még egyszerűbb: Amit a számítógépbe dugnál, arra megy az otg kábel, az meg a táblába. Itt egy aktív hub, az enyém nem ilyen...
http://www.bestdigital.hu/aktiv-usb-hub-usb-eloszto-p-249.html
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest