- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
el is készítheted:
Kell egy micro usb, egy madzag és egy usb csati. (én két gyári kábelből csináltam)
Ami nálam különbözik, hogy az otg ág nem kap tápot, mert az ot995 nem tölt úgy se. Lehet, a tablet töltene...
Ilyen, előre elkészített kábellel tele a net. Biztos nem lehet drága. Én szeretek bütykölni, azért csinyáltam. Ha rootolom majd a tabletet, akkor szerzek egy emergency charger-t, és az adja majd a tápot a külső cuccnak.
Egyébként, ha a tabletet az ember számítógép kiváltására használja, még akár jó ötlet is lehet a külső vinyó, hisz a tablet nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt, ami egy aktív torrentezőnél fontos lehet. De ez már más téma...Aktív hubbal még egyszerűbb: Amit a számítógépbe dugnál, arra megy az otg kábel, az meg a táblába. Itt egy aktív hub, az enyém nem ilyen...
http://www.bestdigital.hu/aktiv-usb-hub-usb-eloszto-p-249.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest