- Vezetékes FÜLhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz
moli.hu #5164 üzenetére
Nekem nem azzal van a gondom, hogy nem idul, hanem nem frissít.
Abban reménykedtem, valakinek már volt ugyanilyen problémája, és fejből tudja a megoldást.
Program elindítása után kis idővel az alábbi hibaüzenetet adja : Your current versionof the game is out of date.Please update the client. Van egy zöld UPDATE gomb, arra rányomok kijön a Google Play oldala a World of tanks Blitz-el, értékelések stb. és egy magyar felirat " az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval " felirat.
Ennyi. Ha közvetlenül a GP-en keresztül próbálnám megtalálni ki sem adja ezt a játékot, ezért nem próbáltam még törölni, és újra telepíteni, mert nem látom esélyét, hogy ettől megjelenik.
Sajnos én még oroszul tanultam, ha ez mond valamit, ehhez képest sok mindent megoldottam, ami angol ( eby, paypal stb) tudom hogy van google fordító, de azt is tudom mennyire nem jók az ilyen fordítások, plusz most nemigen van időm kinyomozni, hova kellene címezni a levelet stb. Gondoltam itt kapok ötletet egyszerűbben is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Windows 11
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest