Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
svbela
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa dolgot tapasztaltam. DIGI 200-ra váltottam és a cég hozta a modemet, mely WLAN szolgáltatást is nyújt.
Ezután a WIFI kapcsolat közben tableten a programok egymás után leálltak és a play áruház sem frissített (491). Megcsináltam a neten található ötleteket de nem segített. Netezni lehet vele csak közben dobálja az ablakokat, hogy éppen melyik program áll le.
Kétszer volt garanciális szervizben, de haza hozatal után ugyanaz a hiba jelenség. A telefonom HOTSPOT-jától WIFI-zve rendben működik. Frissülnek a programok.
A notebook és az andridos telefon gond nélkül működik ugyanezen a WIFI-n keresztül.Valakinek van ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest