Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
atiiika #3997 üzenetére
Idehaza én nem láttam a gyári asus tokon kívül normálisan méretezettet. Viszont itt ajánlották EZT és EZT, ezeket meg is vettem. Ez első egy kicsit keményebb anyag, a tab pedig műanyag fülekbe pattan be. Ennek ki van vágva rendesen még a hangerő gombok környéke is. A második puhább anyagból van, kellemesebb a fogása, ami begofja a tabot az is olyan puha anyagból van mint a többi rész. Ennél a hangerő és bekapcs gombokat kicsit macerásabb megnyomni. Mindkettővel megy a transcover funkció. Én most a másodikat használom, az első tartaléknak el van rakva. Kb. 2 hét alatt megjött mindkettő, ha nem sürgős akkor én nem vennék ilyet itthon 3-4x -es áron még akkor se ha lehetne kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest