- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luffy
újonc
Azt hiszem rosszul fogalmaztam... nem alvó mód hanem készenléti módban van, tehát éppen nem használod de be van kapcsolva, a képernyő sötét...
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot, nem villan fel a képernyő nem jön elő a képernyő feloldó, mintha nem érzékelné a gombot, viszont tudom, hogy be van kapcsolva, mert ha adatkábellel csatlakoztatom a szgéphez akkor hallom a szokásos windows usb csatlakozós hangot valamint utána a leválasztó hangot egyből.
megy de nem tudok vele semmit csinálni, hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot nem indítja újra nem kapcsolja ki se semmi. Töltéssel is próbálkoztam az sem segített.Nekem sem mindig jön elő ez a probléma, többször volt már 40% alatt és eddig csak 2x jött elő ez a dolog.
Amire esetleg még tippelek, hogy egyes programok nem tetszenek neki avagy "bekattan" tőle,
mind 2 alkalommal mielőtt behalt volna, új még előtte nem telepített progit vagy játékot raktam rá (play-ről telepítette, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet szar az adott cucc)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest