- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luffy
újonc
Azt hiszem rosszul fogalmaztam... nem alvó mód hanem készenléti módban van, tehát éppen nem használod de be van kapcsolva, a képernyő sötét...
Ha megnyomom a bekapcsoló gombot, nem villan fel a képernyő nem jön elő a képernyő feloldó, mintha nem érzékelné a gombot, viszont tudom, hogy be van kapcsolva, mert ha adatkábellel csatlakoztatom a szgéphez akkor hallom a szokásos windows usb csatlakozós hangot valamint utána a leválasztó hangot egyből.
megy de nem tudok vele semmit csinálni, hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot nem indítja újra nem kapcsolja ki se semmi. Töltéssel is próbálkoztam az sem segített.Nekem sem mindig jön elő ez a probléma, többször volt már 40% alatt és eddig csak 2x jött elő ez a dolog.
Amire esetleg még tippelek, hogy egyes programok nem tetszenek neki avagy "bekattan" tőle,
mind 2 alkalommal mielőtt behalt volna, új még előtte nem telepített progit vagy játékot raktam rá (play-ről telepítette, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet szar az adott cucc)
-
Luffy
újonc
Sziasztok !
2013 októbere óta használom a HD7-est. Egy hibára és részleges megoldására hívnám fel a figyelmet ami nálam eddig 2x fordult elő.
Mikor 40% alá csökkent az aksim és "alvó" módban volt a tab nem tudtam semmilyen módszerrel "felébreszteni"/ki-be kapcsolni, nem reagált semmire. Első alkalommal valahogy(nem tudom hogy) sikerült vissza hozzam(ennek kb 2 hónapja). Most viszont sehogy.
Neten nehezen találtam rá megoldást de megvan, az egyik HD7 tulaj írta:"
Állandóan töltővel használtam, gyakorlatilag 100%-os töltöttség mellett.
Viszont egy este kb 40% os töltöttségnél letettem, és elfelejtettem töltésre kapcsolni. Másnap nem tudtam bekapcsolni, hiába raktam rá a töltőre.
Már már aszt hittem tönkrement. Lepattintottam óvatosan a hátulját, majd az akkumulátor csatlakozóját levettem és visszatettem, rögtön a tápot is bedugtam, és így újraéledt, lehetett tölteni. Nem szabad hagyni teljesen lemerülni, mert nem kapcsol vissza."Így tettem én is, és nekem is ment. A hibát konkrétan mi okozza, arra még nem jöttem rá. Ha esetleg valakinek van valami tippje...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest