- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor passz, nekem mindig sikerült ily módon "életet lehelni" bele. Akkor ezek szerint ott valami más bug lehet.
Persze nagyon idegesítő volt, mint írtam is egy bizományiban vettem 1 hónaposan, de sajnos jól beleturkáltak a rendszerébe, semmilyen frissítés nem ment fel rá, néha úgy eldobta a wifi-t, hogy alig bírtam működésre bírni.És szerintem ez mind amiatt volt, mert fontos dolgokat kitörölt belőle az előtte lévő barom gazdája! Ezért visszavittem és inkább vettem egy teljesen újat.
Ezzel az alig két hetes vadi újjal még ilyen nem fordult elő. Sőt semmi, gyorsan és szépen teszi a dolgát, kifagyasztani sem tudtam.
Az aksiját én nem formáztam, felraktam töltőre és kb 3 óra múlva le is kaptam róla, mikor 100% volt a töltöttségi szint. Napi 2-3 óra (net, film, zene, etc..) használat alatt 5-dik napja 42 százalékon áll.Szóval fasza kis gép, mellettem főleg a párom használja, (nekem van egy iPad-om is, ne azt buzerálja), de kíváncsi voltam az android rendszerre is emellett, de persze a nők többsége általában (tisztelet a kivételnek) mint mindenhez, ami műszaki dolog, néha ehhez is néha tök agyvelőgyulladások. Ilyenkor győzőm visszaállítgatni a dolgokat.
Jó kis gép na!
-
-
glehel
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged