Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor passz, nekem mindig sikerült ily módon "életet lehelni" bele. Akkor ezek szerint ott valami más bug lehet.
Persze nagyon idegesítő volt, mint írtam is egy bizományiban vettem 1 hónaposan, de sajnos jól beleturkáltak a rendszerébe, semmilyen frissítés nem ment fel rá, néha úgy eldobta a wifi-t, hogy alig bírtam működésre bírni.És szerintem ez mind amiatt volt, mert fontos dolgokat kitörölt belőle az előtte lévő barom gazdája! Ezért visszavittem és inkább vettem egy teljesen újat.
Ezzel az alig két hetes vadi újjal még ilyen nem fordult elő. Sőt semmi, gyorsan és szépen teszi a dolgát, kifagyasztani sem tudtam.
Az aksiját én nem formáztam, felraktam töltőre és kb 3 óra múlva le is kaptam róla, mikor 100% volt a töltöttségi szint. Napi 2-3 óra (net, film, zene, etc..) használat alatt 5-dik napja 42 százalékon áll.Szóval fasza kis gép, mellettem főleg a párom használja, (nekem van egy iPad-om is, ne azt buzerálja), de kíváncsi voltam az android rendszerre is emellett, de persze a nők többsége általában (tisztelet a kivételnek) mint mindenhez, ami műszaki dolog, néha ehhez is néha tök agyvelőgyulladások. Ilyenkor győzőm visszaállítgatni a dolgokat.
Jó kis gép na!
-
-
Nexbit
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest