Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mr.Skynet senior tag Sziasztok! ~1,5 hónapja kérdezősködtem kb. hogy milyen partíciókkal lehet összebarátkoztatni ezt a remek kis tablettát. Engem főként a microsd-vel kapcsolatos része érdekelt a 4GB-nál nagyobb állományok miatt, hogy vajon kezel-e a FAT32 partíción kívül mást is  Most volt időm próbálgatni: 
 - FAT16 - működik
 - FAT32 - működik
 - NTFS - működik
 - exNTFS - működik
 - EXT2 - nem szereti
 - EXT3 - nem szereti
 - EXT4 - nem szereti
 - LinuxSwap - nem szeretiPár napja volt kérdés, hogy lassítja-e kütyüt a nagy SD kártya, válasz nem. Én felváltva használok Samsung Plusz 32GB UHS1 Class10 és egy Sandisk Ultra 32GB UHS1 Class10 kártyákat, tökéletesen működik minden, semmi lassulás vagy más zavaró dolgot nem vettem észre, pedig nem kímélem őket (p2p --> 720p és 1080p download...  ) )Mindegyik kártya bontatlan újan 6K volt postával együtt tavaly vásárolva egyik egy PH tag-tól a másik ebay-ről. A Sandisk 10MB / 47MB / sec (ír/ olvas), a Samsung 17MB / 65MB / sec (ír / olvas). Szerk.: a kártya sebességek természetesen nem a tabletben, hanem egy Asus X550CC noti beépített Realtek RTS5289 PCI-Express kártyaolvasójával sikerültek valós TC másolással... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Béta iOS-t használók topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 )