Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
~1,5 hónapja kérdezősködtem kb. hogy milyen partíciókkal lehet összebarátkoztatni ezt a remek kis tablettát.
Engem főként a microsd-vel kapcsolatos része érdekelt a 4GB-nál nagyobb állományok miatt, hogy vajon kezel-e a FAT32 partíción kívül mást is
Most volt időm próbálgatni:
- FAT16 - működik
- FAT32 - működik
- NTFS - működik
- exNTFS - működik
- EXT2 - nem szereti
- EXT3 - nem szereti
- EXT4 - nem szereti
- LinuxSwap - nem szeretiPár napja volt kérdés, hogy lassítja-e kütyüt a nagy SD kártya, válasz nem. Én felváltva használok Samsung Plusz 32GB UHS1 Class10 és egy Sandisk Ultra 32GB UHS1 Class10 kártyákat, tökéletesen működik minden, semmi lassulás vagy más zavaró dolgot nem vettem észre, pedig nem kímélem őket (p2p --> 720p és 1080p download...
)
Mindegyik kártya bontatlan újan 6K volt postával együtt tavaly vásárolva egyik egy PH tag-tól a másik ebay-ről. A Sandisk 10MB / 47MB / sec (ír/ olvas), a Samsung 17MB / 65MB / sec (ír / olvas).
Szerk.: a kártya sebességek természetesen nem a tabletben, hanem egy Asus X550CC noti beépített Realtek RTS5289 PCI-Express kártyaolvasójával sikerültek valós TC másolással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bevezetés a wokok világába
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest