- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
MM-tól jött, 47.899Ft volt (szerencsémre 10% visszajárt ajándékkártyára) ingyenes kiszállítással. Eredetileg én is az Euroncs-ben próbáltam venni kb. 2-3 hete (mert az van helyben is), mikor 45-ért adták, de sajnos a pénztárnál szóltak, hogy akkor 50K lesz. Néztem, hogy miért is? Hát nekem az kimaradt, hogy Cetelem kártyával kedvezményes csak. Így aztán akkor sorry mégse kell alapon haza is kullogtam a kütyü nélkül.
Tapasztalat 1 nap után nem sok
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.
tybeew: egyébként nálam sincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest