- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szagnes69 aktív tag Igen ezt én is megtaláltam, de csak azokat az ott megjelenő alkalmazásokat lehet rátenni arra a sávra? Én olyat szerettem volna, hogy mondjuk elindítom a youtub-on a kedvenceket (csak a zene lenne fontos), és közben elindítom a MyLibrary Lite nevű programot, amiben olvasom a regényemet, és közben a háttérben fusson a youtube-ról a zene. Bár minek a kép, ha úgy sem látom.  
 A MyLibrary Lite-ot nem tudom rátenni arra a sávra a minialkalmazásokhoz, mert nincsen a kiválasztható minialkalmazások között (gondolom, mert nem minialkalmazás), vagy én nézek el valamit. Minden esetre azt sikerült tegnap megoldanom, hogy a laptopomon lévő zenéket wifin keresztül tudtam hallgatni a tablet - en regényolvasás közben. Nekem már ez is hatalmas élmény volt. Nekem már ez is hatalmas élmény volt. 
 Köszönöm, hogy segíteni próbálsz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem már ez is hatalmas élmény volt.
 Nekem már ez is hatalmas élmény volt.