- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Most vettem észre , hogy a tokban lévő billentyűzet nem tartalmazza a magyar ékezetes karaktereket. Van valami program androidra, amivel ez orvosolható? Illetve ha beszerzem az OTG Y kábelt, akkor azzal a tablethez egy usb-s normál billentyűzetet is kapcsolhatok, vagy az eléggé elvetemült ötlet? Köszönöm a válaszokat!
-
szagnes69
aktív tag
válasz
SztiviVander #4418 üzenetére
Köszönöm a választ.
Felvettem az egyik bolttal a kapcsolatot, nevet nem írok, nehogy gond legyen belőle...Szerdára kapnak olyan OTG Y kábeleket, amiről te írtál, mert elfogyott. Nekem is az az egyszerűbb megoldás.
Köszi a kiigazítást, hogy a perifériáknak kell az áram és nem a tabnak.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
SztiviVander #4413 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Beszerzek egy ilyen kábelt!
-
szagnes69
aktív tag
Kedves Fórumtársak! Az egyik ismerősömnek feleslegessé vált egy olyan tablet tok, amiben van billentyűzet. Csatlakoztatni most éppen nem tudom, mert gondolom, hogy kell hozzá valami átalakító, mert a tokban lévő billentyűzeten lévő usb nem passzol a Memo Pad HD 7-es (173) microusb-jéhez.
Még régebben olvastam arról, hogy nem nagyon lehet ilyen billentyűzetet csatlakoztatni a tabhoz. Mostanára nem változott a helyzet? Nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni átalakítóra, ha azzal sem menne...Köszönöm a válaszokat!
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Nekem is MEMO PAD 7 HD tabletem van, és rátelepítettem a TV Sideview alkalmazást. Nekünk van egy Sony tv-nk és egy Sony blu-ray lejátszónk, mindkettőt szépen irányítja, de nem tudok szöveget gépelni a beviteli mezőkbe (youtube), akkor hibaüzenetet küld mind a két eszköz esetében. Mi lehet a probléma? Minden választ előre is köszönök!
-
szagnes69
aktív tag
Igen ezt én is megtaláltam, de csak azokat az ott megjelenő alkalmazásokat lehet rátenni arra a sávra? Én olyat szerettem volna, hogy mondjuk elindítom a youtub-on a kedvenceket (csak a zene lenne fontos), és közben elindítom a MyLibrary Lite nevű programot, amiben olvasom a regényemet, és közben a háttérben fusson a youtube-ról a zene. Bár minek a kép, ha úgy sem látom.
A MyLibrary Lite-ot nem tudom rátenni arra a sávra a minialkalmazásokhoz, mert nincsen a kiválasztható minialkalmazások között (gondolom, mert nem minialkalmazás), vagy én nézek el valamit. Minden esetre azt sikerült tegnap megoldanom, hogy a laptopomon lévő zenéket wifin keresztül tudtam hallgatni a tablet - en regényolvasás közben.Nekem már ez is hatalmas élmény volt.
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz! -
szagnes69
aktív tag
válasz
Tejes Pite #1576 üzenetére
Köszönöm, sikerült! Mondjuk elsőnek úgy gondoltam, hogy youtube-on indítok el valamilyen zenét, de az nem működött együtt a könyvolvasó programmal. Így viszont, hogy csak zenét hallgatok mindenféle programot még tudtam nyitni. Nagyon tetszik ez a tablet. :-)
-
szagnes69
aktív tag
Az Asus memo pad-en meg lehet azt csinálni, hogy egyszerre hallgassak zenét és olvassak könyvet? Ha igen, akkor hogyan?
-
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Két napja én is vásároltam egy ASUS MEMO PAD HD 7-tet. Szeretném wifi-directen keresztül csatlakoztatni egy Sony Bravia 40EX721-es tv-hez. A tv ki is írja, hogy csatlakoztatva, de ha képet szeretnék ráküldi, akkor regisztrálni akarja a tabletet, majd hosszabb idő után kiírja, hogy nem sikerült a regisztráció. Mi lehet a probléma? Nem életbe vágó a probléma, inkább csak bosszant, ha valami nem működik. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest