- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee #1561 üzenetére
Az HUB-omhoz 2100 mA-es táp van. Kipróbáltam a HUB-ot úgy, hogy nem a saját tápot dugtam rá, hanem a négy usb bemenet egyikébe bedugtam a PC-ből egy USB kábelt (500 mA ?). A másik háromba egér, billentyűzet és gamepad került. Y-kábel nem kellett, mert a HUB kapta az áramot. A HUB kimenetet egy OTG kábellel bedugtam a tab-ba és minden működött egyszerre.
A pendrive-ot nem tudtam kipróbálni mert még nincs rootolva.A HUB-ot ki akarom majd próbálni a kocsi szivargyújtójával is, hogy működik-e.
Ha igen, akkor lehet, hogy működik külső akkumulátorról is, így már hordozható lenne.Én is készítettem egy Y-kábelt, de azzal (HUB nélkül) nem működik.
Nem tudom, hogy elég-e, ha csak a fekete és piros ereket kötjük hozzá az OTG kábelhez.
A youtube-on van több videó is, ahol a mikrousb csatlakozó két lábát is összekötik.Emerzee neked sikerült már működésre bírnod a pendrive-ot a rootolt készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest