Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee
üzenetére
Az HUB-omhoz 2100 mA-es táp van. Kipróbáltam a HUB-ot úgy, hogy nem a saját tápot dugtam rá, hanem a négy usb bemenet egyikébe bedugtam a PC-ből egy USB kábelt (500 mA ?). A másik háromba egér, billentyűzet és gamepad került. Y-kábel nem kellett, mert a HUB kapta az áramot. A HUB kimenetet egy OTG kábellel bedugtam a tab-ba és minden működött egyszerre.
A pendrive-ot nem tudtam kipróbálni mert még nincs rootolva.A HUB-ot ki akarom majd próbálni a kocsi szivargyújtójával is, hogy működik-e.
Ha igen, akkor lehet, hogy működik külső akkumulátorról is, így már hordozható lenne.Én is készítettem egy Y-kábelt, de azzal (HUB nélkül) nem működik.
Nem tudom, hogy elég-e, ha csak a fekete és piros ereket kötjük hozzá az OTG kábelhez.
A youtube-on van több videó is, ahol a mikrousb csatlakozó két lábát is összekötik.Emerzee neked sikerült már működésre bírnod a pendrive-ot a rootolt készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest