Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Hali Mindenki!
Eddig csak read only -ban nagy nehezen végig olvastam az egész topicot...

Tervezek venni egy ilyen masinát és bár nem ez fog dönteni, de megtudná valaki mondani, hogy milyen partíció "van" a gépezet belső memóriáján? Nagyon boldog lennék, ha nem fat32 lenne, igaz megmondom őszintén én sem nagyon hiszek ebben.Hogy is mondjam szépen
-->csak a peer to peer használat és a 4GB feletti állományok miatt érdekes ez számomra.Más: sosem használtam usb otg -t szóval légyszi áruljátok már el, hogy hogy megy usb otg esetén az adattárolók partíciós támogatottsága. Konkrétan arra gondolok, hogy van pl. egy pendrive amin ntfs partíció van, ezt képes olvasni xy teló. Ellenben ha egy ntfs p. microsd-t benyomok a telóba, akkor azonnal köpköd rá és formázni szeretné. Most akkor, hogy is van ez az egész igazából? Plusz kérdés, hogy usb otg esetén csak olvasni lehet a csatlakoztatott eszközről vagy írási jog is van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anime filmek és sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

-->csak a peer to peer használat és a 4GB feletti állományok miatt érdekes ez számomra.