Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
válasz
emerzee
üzenetére
Köszönöm, szépen.

Elvileg ez valami Sony gépnek az alap háttere, de nekem nagyon tetszik. Amúgy ha normális hátteret szeretnétek, akkor 2160X1920-as felbontású képek ideálisak.( lehet hogy mindenki tudja, de nekem sok próbálkozás után sikerült erre rájönnöm).
Most hogy azt is megtudtam, hogy energiatakarékos üzemmódban tényleg kisebb órajellel működik a processzor, kipróbáltam: Fifa14, Dead Trigger 2, Plants vs Zombies 2, mindegyik simán megy még energiatakarékos módban is
Délután elfelejtettem írni, hogy megérkezett az ebay-ről rendelt tok, holnap megyek érte haza, és küldöm is a képeket, véleményt, tapasztalatot
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest