- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sztem a flip TP200 lesz nálad a befutó. Jó eséllyel a 150eFt-os limitbe is belefér majd.
-
rudi
nagyúr
Nem érted a lényeget. Egy általad leírt gép sokak álma, sokan kifizetnek érte sok pénzt ezért el is kérik majd érte, és nem fognak azzal foglalkozni, hogy vannak kevésbé szolvens rétegek, akik csak féláron vennék meg. Ők majd megkapják továbbra is a 2 GB-os, 32/64 GB eMMC-s modelleket mert a win10 nem kért többet a win8-nál (sőt kevesebbe) és ennyi, így működik a piac, nem a vásárlók vágyai szerint.
-
Gusztáv
addikt
Ha lassan nem 300 Ft lenne egy dollár, hanem mondjuk 230, mint kb 1 éve, akkor egyből nem így nézne ki ezeknek a gépeknek az ára. Sajna mi duplán szívunk a gyenge forint és az erős dollár árfolyam miatt. Windowsos táblagépről a teljes méretű usb csatit lehagyni szerintem is bűn, azokon az ember napi szinten használ pendrive-ot.
-
rudi
nagyúr
Attól tartok a konfiguráció és az ár, amit megszabtál újonnan vásárolt készüléknél még évekig nem fog teljesülni. Használt Surface 3 Pro ára talán 1-2 év múlva lemegy ennyire (akkor talán én is veszek egyet). Ugyanis, kb. mindenki olyan gépet szeretne, amit leírtál, de van a világnak egy jelentős része, ahol a te célárad dupláját is örömmel kiadnák érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest