Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a gond a Win8-cal? Mennyiben más, mint az 7 vagy az XP? Maga a rendszer jobb, a kezelőfelületben pedig én nem találok semmi különbséget. Tök ugyanazt az asztalt és StartMenüt használom tizenkét éve...
Üdv: MaCS
A tényleges tapasztalatokért meg: http://mobilarena.hu/tema/re_asus_transformer_book_t100_a_legujabb_atalakul/friss.html
-
sb
veterán
Hát az utolsó kívánság elég nehéz ügy. Ha ez is kell hozzá akkor nem biztos, hogy lesz x86 tableted.
Őszintén szólva az android nem a kedvencem, de a tapizós, appos környezetben egyelőre jobbnak látok. Ha jó az oprendszer alatta akkor nincs gond. Ez az amit nehezen hoznak össze, de néha sikerül már az újabb verziókban.Az x86 programok nyilván vonzóak, bár nem tudom normál használatban tabként mennyit használna belőle az ember. Laptopként, billel, egérrel pedig valahogy már nem annyira vonzó nekem.
Persze GCN-nel is jobb lenne, de a cpu része most megint ütősebb lett az Atomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest