Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyszerre fedi le a jövőt és a múltat az új Arc meghajtó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Ez a cucc veri a pár évvel ezelőtti laptopokat, szerintem régebbi játékok simán elfutnak rajta. Már csak egy wireless billcsi meg egér kell hozzá, és lehet tolni a faxa régi játékokat. Király.
(Konkrétan YT-on ezen még Crysis 1-et is futtatnak, és egész jól megyeget rajta.)Szerintem minél több ilyen cucc kéne. Mondjuk egy z3770-es procinak, egy teljes értékű USB-nek, egy normális SSD-nek, és egy kicsivel jobb anyaghasználatnak örültem volna, még akkor is, ha az megdobta volna az árát pár tízezressel. Én még várok az ilyesmi beszerzésével, míg lesz egy kicsit komolyabb cucc, de alapvetően jó az irány. A következő tabletem egész biztos, hogy ilyesmi lesz, feltéve, ha az MS képes lesz írni rá egy normális Windowst, mert hogy a 8-as nekem nem kell, az hót ziher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- A csúcsra repítheti a Teslát a Dojo szuperszámítógép
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest