Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Ez a cucc veri a pár évvel ezelőtti laptopokat, szerintem régebbi játékok simán elfutnak rajta. Már csak egy wireless billcsi meg egér kell hozzá, és lehet tolni a faxa régi játékokat. Király.
(Konkrétan YT-on ezen még Crysis 1-et is futtatnak, és egész jól megyeget rajta.)Szerintem minél több ilyen cucc kéne. Mondjuk egy z3770-es procinak, egy teljes értékű USB-nek, egy normális SSD-nek, és egy kicsivel jobb anyaghasználatnak örültem volna, még akkor is, ha az megdobta volna az árát pár tízezressel. Én még várok az ilyesmi beszerzésével, míg lesz egy kicsit komolyabb cucc, de alapvetően jó az irány. A következő tabletem egész biztos, hogy ilyesmi lesz, feltéve, ha az MS képes lesz írni rá egy normális Windowst, mert hogy a 8-as nekem nem kell, az hót ziher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest