Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Házimozi haladó szinten
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Én meg ma voltam a Media Markt-ba és megkérdeztem hogy van-e T100 asuk, mert azt mondták múlt hét hétvégén hogy nincsen de már feladták a rendelést. Ma meg azt mondták hogy megérkezett a rendelés de azóta megint elfogyot..... Tudom hogy a Laptop.hu nál lehet kapni (de kitudja meddig ) de hol lehet kipróbálni ......???
-
MarQs
senior tag
Nem tudom, hogy ez mennyire segítene neked felhő terén, de Dropbox alatt vagy egy ún. Selective Sync funkció. (Preferences -> Advanced -> Selective Sync)
A szoftver igaz, csak egy, a saját könyvtárában tudja kezelni a dokumentumokat, de az előbb említett funkcióval alkönyvtáranként meg tudod adni, hogy melyik eszközön (PC/Tab/Teló) melyik mappát szinkronizálja."Selective Sync - Select which folders sync to this computer"
Pl.: készíthetsz a Dropbox könyvtárán belül mindegyik eszköznek egy-egy külön mappát és úgy hajigálod a doksikat, ahogy épp szükség van rá... a szoftver meg úgy szinkronizál eszközönként, ahogy azt előre megadtad külön-külön.
Amúgy meg mikor jön már a teszt?!!?
Tűkön ülök! -
Egon
nagyúr
Azt nem értem, hogy az a fél kategória hogy jött ki.
Azt írod, hogy kidolgozás tekintetében rosszabb; a kijelző minősége gyengébb (amiben előnyösebb (nagy felbontás), az inkább hátrányként jelentkezik), ráadásul nem lehet tölteni USB-ről (az Asus-t lehet).
Ezen túlmenően, a két gép szinte megyegyezik, leszámítva a procit, a kijelző fizikai méretét és a háttértárat - de a T100-nak is van olyan verziója, amiben 500 GB-ot vinyó van, kb. ugyanannyiért lesz mint a Medion. Na jó, a te cuccodra 3 év gari van, meg pozitívum a dupla akksi is (viszont cserében a T100 elvileg tovább bírja tablet módban).
Amúgy abban valszeg igazad van, hogy az érintőképernyő és a Windows 8.1 "házassága" problémásabb, mintha más oprendszert használnál - viszont szerintem ha kizárólag tartalomfogyasztásra használod tablet módban, akkor nincs különösebb gond (cserében a T100 és a hasonló eszközök használhatók egy gyengébb x86-os noti helyett - ez az almás és robotos konkurenciáról nem igazán mondható el...). -
zdanee
őstag
A Windows 8.x még csak-csak elmegy 2GB RAM-al, de az még csak az oprendszer, szóval kb olyan, mint azt mondani, hogy "a telefonomba beépített memória tökéletesen elegendő arra, hogy a menürendszert megjelenítse!", hát legyen is! Sajnos a mai weben annyira nagyok az oldalak a sok beépülő JS, különböző közösségi hálózatok pluginjei, kommentelő pluginek (néha egyszerre több), hogy weboldalanként 100-150MB RAM alatt nem úszod meg, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használsz. Szóval a 2GB RAM ideális esetben 10 egyszerre megnyitott weboldalra elég. Szerintem a 64GB-s verzióba illett volna 4GB RAM-ot pakolni, többen is vennék akkor a nagyobb modellt...
-
dejaris
addikt
Csak a szokasos szar a csempe. Majd telepit ra win7-et, de rajon, hogy borzalmas 2gb rammal. Akkor eloveszi az xp-t, rajon, hogy hasznalhatatlan rendszer egy mobil eszkozon. Ekkor jon az Android... elevickel vele addig, mig ki nem adjak az ubuntu touchot. De szar a win8.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Házimozi haladó szinten
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest