- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Jelenleg az asztal mellett van egy kisszekrényen, a gép teleje kb. 10centire lóg az asztallap fölé.
Szóval elfér, nem zavar. Csupán esztétikai okokból lenne jobb egy kisebb ház. Aztán megvalósítástól, mérettől függne, hogy átkerül-e máshova.
Meg bevallom, kicsit hajt már, hogy buheráljak valamit a gépen. Kb. 1 éve összeraktam, azóta nem kellett hozzányúlni, és most már elvonási tüneteim vannak. Azt keresgélem, min lehet variálni úgy, hogy némi előnye is legyen a dolognak.
Mivel keveset játszom, már egy AMD APU is felötlött bennem, és akkor nem kéne diszkrét VGA, és így még kisebb/csendesebb SFF ház elegendő lenne. Csak abba meg nem férnének el a vinyók, szóval akkor meg ott kéne faragni vagy a cserére költeni. Szóval megy az agyalás. Kéne is variálni, de közben nehezen adnék lejjebb a mostaninál. -
BiP
nagyúr
Így van. Pont azért szemezgettem azzal
A legtöbb mITX-es ház vagy SFF házban 1, max. 2 db 3,5"-os hely van vagy nincs PCI-e hely, stb. Valami mindig hibádzik, ez meg pont ideális lenne.
Ami a tanakodás tárgyát okozza, hogy megéri-e a sok pluszköltséget, hogy valamivel kisebb házba kerüljenek a cuccok, ill. valójában mennyivel is kisebb az a ház a mostaninál. -
BiP
nagyúr
Pont ez az a ház, amivel szemezgettem. Ez volt az egyetlen olyan, amit találtam, ami mITX-es, és amibe még beleférnek a cuccaim. vidkártya, 3vinyó +ssd.
Egyedül a hűtést kéne megoldani valahogy. Meg persze új alaplapot venni, új hűtést (bár lehet, hogy a proci eredeti hűtője megvan még, az kellőan alacsony, hogy beférjen a táp alá), meg ha a vinyók mellé nem sikerül bepaszírozni az ssd-t, akkor a 3-ból valahogy 2-t kell csinálni. Vagy kukázom a cuccaim 1/3-át vagy új vinyókra cserélem, ami plusz kiadás.
Mindezt azért, hogy kisebb házban is elférjek.És ahogy néztem, annyival nem is kisebb.
-
BiP
nagyúr
válasz
fatallerror #6 üzenetére
Mert mutatósabb.
Amúgy a miniPC nincs a fejed mellett akkor sem, ha az asztalon van. Egy rendes ház már igen, az van olyan magas.Én is mindig gondolkodok miniPC-n, de valahogy mindig arra jutok, hogy elvetem a dolgot. Vagy nem tudom ugyanazt a teljesítményt belepréselni egy kicsi házba, max egy midi házba, de akkor meg nem vagyok sokkal előrébb. És mindez jó nagy költekezéssel járna, mindössze azért, hogy kisebb legyen a ház.
-
BiP
nagyúr
Jók ezek az Asrock miniPC-s házak, de elég drágák.
Ha ez meg spéci dizájn, még drágább lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest