Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Pedig pont fikázni akartam a cikkben szereplő lapokat, hogy miazmár 2db SATA2-es port, 1db USB3, optikai hang sehol? Erre tessék
Már csak az a kérdés, hogy a 2 SATA3-as portra, amit írnak, hogy "- 2 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors by ASMedia ASM1061, support NCQ, AHCI and Hot Plug" az nekünk mennyire jó, vagy rossz? Mert addíg képben vagyok, hogy az alap chipset nem tudja, ezért kell külön ASMedia chipet rárakni, de a kérdésem az akart lenni, hogy ez mennyire jó dolog? SSD-hez?"ahova lesz, nagymamanak most egy Atom 330 van,"
Húgom kapott egy Transformer T100-at, amiben a legújabb Bay Trail Atom Z3740 van. Oké, BF4-ezni nem fog rajta, de minden más zökkenőmentesen megy rajta. Gyorsan hozzáteszem, szerintem ebben az is benne van, hogy a T100-asban nem HDD van, hanem 64G flashmemória, ami egy SSD-nél lassabb, de egy 4200-as fordulatú vinyónál nagyságrendekkel gyorsabb. És igen, rengeteget számít a HDD helyett az SSD. Az asztali gépem egy i5, benne 8G RAM, egy Samu 128G-s SSD, és háttérnek egy gyorsnak számító 1TB-os Seagate vinyó. És látványosan gyorsabban indul a rendes Firefoxom, mint az a portable változat, amit a D meghajtón a vinyóról szoktam használgatni. -
moli.hu
őstag
ez mar kozelit ahhoz, amit fel eve varok, es mar holnap reggel 8:00-kor vennem meg, de miert sodimm?
van itthon egy csomo feles dimm modulom.. letezik sodimm-dimm atalakito, hogy ha ezeket a modulokat megveszem, kesobb tudjam barhol is hasznalni?
azt mar meg se merem kerdezni, hogy miert nem j2900, mert a fel net ezen lamental, hogy hol a j2900. az intel az asztalfioknak tervezte? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Passzív hűtésű, alacsony fogyasztású, két- és négymagos központi egységekkel, kétféle méretben érkeznek az ASRock termékei.
- ASRock Z490 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi Alaplap
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest