- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én ezeket jobban szeretem elkülöníteni. Útközben semmi szükségem asztali pc teljesítményre, otthon kényelmesebb leülni a gépem elé. Max valami szoftveres megoldás kell ami szinkronizálja a kiválasztott fájlokat a gép és telefon között. Nem szeretném, hogy pl a bankos utalásokhoz használt program rajta legyen a telefonon, vagy ki lehessen belőle bármilyen erre vonatkozó adatot kukázni.
Munkára az ember általában nem olyan telefont / gépet használ, amit szeretne, hanem amit kap a cégtől (rosszabb esetre olyan szinten telepakolva biztonsági policy-kal, hogy egy nyilvános wifi-hez sem tud csatlakozni).
Valamint a gépem / notim nem szeretném kitenni annak, amit egy telefon esetenként kap (pedig én még igyekszem vigyázni rá). Valamint egy telefon más élettartamra is készül, mint a fent említett dolgok.
És végül ha elhagyom/ellopják/összetörik, akkor ne ússzon vele minden dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyáltalán tabletnek nevezhető a gyártó 3,2, illetve 4,3 hüvelykes aprósága? A 10 és a 7 colos után itt vannak a minik.
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Opel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest