Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
doncortio #108 üzenetére
Nem is kell? Ki írja ezt elő? Ha a hardver adott, miért ne lehetne normálisan kihasználni? Nem mindenki a butított mobilos operációs rendszerekre kíváncsi... egy tableten én arra már nem vagyok kíváncsi.
Régebben még elképzelni se tudtam volna, hogy egy telefonban hatszor olyan erős processzor legyen, mint az asztali gépemben, ráadásul duplán a két maggal - és hogy 3D játékokat fogunk rajta tolni. Ma a mobil a szervezőfunkciókkal és szinkronizálásokkal fontos része a napi rutinnak. A tabletek viszont túlméretezett játéktelefonok, és szerintem joggal várom el itt is a szintlépést, ami a notebook-ok funkcionalitását és komolyabb operációs rendszereit jelentené.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyáltalán tabletnek nevezhető a gyártó 3,2, illetve 4,3 hüvelykes aprósága? A 10 és a 7 colos után itt vannak a minik.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest