Új hozzászólás Aktív témák
-
InVino86
aktív tag
Final Fantasy reszt szerintem is adhatnanak ki PC-re
-
InVino86
aktív tag
hmm joo lesz ez, megnezem majd.
-
Kraptor
őstag
Én ezt és Dragon Age-t nagyon várom
!
-
törölt tag
Igen, elegge latszik is rajta a Gothic hatasa. Ugy tunik nem akartak nagyon ujrafeltalalni a mar bevalt dolgokat, gondolom inkabb finomitgattak a Gothic-os tapasztalatik alapjan. A harcrendszernel mondjuk semmi ujat nem fedeztem fel a videobol leszamitva egyket uj es finomitott animaciot.
Szerintem nemjo dolog ez a multi platformolas ( mostani technologiakkal meg). Mert tobbfele kell megosztani a figyelmet, ha pedig kulon embereket allitanak ra akkor nem mindenki kapja "ugyanazt". PC-re a jatekosok nagy resze tobbet var mint konzol atiratot elesebb texturakkal. -
gtasystem
őstag
érdekes hangulata lesz ennek..kipróbálnám.
-
törölt tag
Ez nagyon tuti jatek lesz elorelathatolag, kulon tetszik, hogy kesobb lesz konzol atirat. Videoban a csavo tenyleg gyatran kuldi. Remeljuk a jatekban lesz potencial a veteranoknak is
.
-
Zolás
addikt
Uristen ki ez a béna játékos? Kaszabol összevissza
Érdekes játék lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest