- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez jó. Beágyazott rendzser. Ezért gyárt bele gput, de letiltja a gpu-t, hogy olcsóbb legyen és vegyél bele gput. Beágyazott rendszerbe.
Vagy nem jól értem?
il sole non sorge più ad Est!
-
törölt tag
Normális beszélgetésbe beböfög ilyen marhaságot és akkor még én vagyok a rossz fiú.
-
törölt tag
Mert nekem 16 modul kell....
-
törölt tag
Sőt. Miért nincs benne egyből nyolc Piledriver modul, egy Tahiti XT2, 64GiB GDDR5 (szigorúan 1024 bites busszal!), 2TiB SLC NAND flash (legalább 16 csatornán), aztán mindenki felold magának annyit, amennyit akar. Ja, és szigorúan maximum 10k HUF-ért, mert különben rohadtul nem éri meg.
-
UnSkilleD
senior tag
-
big-J
őstag
A táblázatban 2x van re264.
-
Zidane_feje
csendes tag
"Tekintve a beágyazott rendszerekre vonatkozó igényeket ez nem tűnik logikus döntésnek..."
Ezzel nem értek egyet, tekintve az igényeket, pont felesleges sok beágyazott rendszerbe APU. Rengeteg embedded alkalmazáshoznem tartozik képernyő, és az IGP-t pedig végképp nem használják ki a rájuk írt szoftverek. Így tök logikus hogy legyen natúr CPU is.
-
Patice
nagyúr
"...melyekben letiltásra került az IGP." vs. "...de mivel nincs bennük IGP,..."
Kicsit ellentmondásos.
Szerintem csak simán le van tiltva az IGP, mert kikerült "pár" olyan proci is az ostyák darabolásából, ahol az IGP instabil/nem működőképes és ezzel a szériával a selejtet is el tudják adni.
Végül is ha a proci magok stabilak és használhatóak, akkor miért ne.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!