Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
csomagba adnak hozzá optikai átalakítótövagy külön kell venni?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
DTS-t is tudja?
-
zelma
aktív tag
Ez csak nagy gépekhez jó, vagy kisebb mobil eszközökhöz is?
Konkrétan arra gondoltam, hogy a Galaxy S II-re rá lehetne csatlakoztatni, az OTG kapcsán, illetve működne-e vele.Mit gondoltok?
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
veterán
Nem csak notebookhoz lehet használni,aztali géphez is akinek kevés az alaplapi.
duree54
-
Hunpriest
senior tag
Jó kis kütyünek tűnik, ASUS nem olyan rossz hangkeltés terén, én is egy Xonar DX-el hajtom a digitális házimozi erősítőmet. Ez is jó lehet ha az ember laptopját egy digitális hangcuccal akarja használni, mert néha még SPDIF kimenet sincs egy-egy gépen, nem hogy Dolby Digital Live.
Akik meg itt leszólják ezt itt, azoknak van valami érve is ellene?
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
Jó hogy ott a 2 hangszóró ( ), de hol a mélynyomó?
Viccet félretéve, van jó hangú laptop a világon: a Harman Kardon-nal szerelt Toshiba Sattelite
Van a névben szereplő U3-nak köze az U3 technológiához?
-
frankie!
őstag
Mihelyt kipóbálta valaki, beszámolhatna róla... Az az két kis vacak ugye nem hangszóró rajta?
-
szab.tam
nagyúr
nem feltétlenül.
én anno megvettem a logitech g35-öt, majd 30k-ért. igaz, nem bántam meg, de lehet, hogy ennyiből most inkább ilyet vennék egy alsó-középkategóriás fülessel párosítva, ami a jack miatt ugye nincs pc-hez kötve, így bővebb a felhasználási köre.
de ezeket számok és fényképek alapján igen nehéz összehasonlítani. meg kell hallgatni őket.
2 csatornán a dhp jól is tud szólni. de abban is óriási különbségek vannak. a lejátszóból kapcsolt szoftveres gagyi. (pl power dvd). csak sima kocsonya.
de ha pont az említett power dvd-ből kiengedem érintetlenül a 6-8 csatornát, és a logitech g35 dolby headphone-ját kapcsolom, szenzációs lesz a hang. elvileg hiába ugyanaz, a gyakorlatban mégsem...gyanítom, hogy ennek a hangkarinak a dhp-ja is jó lehet...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
kpal
nagyúr
Ezt is az veszi aki nem tudja hova raknia pénzét
-
MMSZoli
tag
Enél jobb formát úgysem tudnak kitalálni, egyszerűen tökéletes (6 éves cucc!)
[Hercules MUSE USB hangkártya EAX Sensaura 2004!]
Ha a formát megtöltötték volna megfelelő tartalommal, akkor eza drága cucc ma is eladható lenne...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
szab.tam
nagyúr
szokásos móka:
ez a hír tegnap már megjelent egy másik oldalon. van egy hírcsoport, ami hol itt, hol ott jelenik meg előbb. gondolom, ugyanabból a külföldi forrásból is táplálkoztok.
de így elfordul sokszor, hogy a hiányosságok, hibák is klónozódnak ugyi...
ott sem tett a hír említést a kimenetről. itt sem. pedig biztos van néki outputja...
(gondolom, sztereó kis jack. de van-e optikai mellette?)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Himym
senior tag
Üdv.
Az 5.1es usb-s Creát csak akkor vedd meg ha hangfalad van hozzá!!!!!
Fejhalgatóval 5.1-en nem fog működni illetve nem lesz basszusa. Tapasztalta Roccat Kave 5.1. Basszus nélkül am szép hangja van csak hát hiányzik a basszus. XP --> viszta --> win7 ahogy sorban leírtam úgy tünnek el a driverből eggyes beállítási pontok. Xp-ben megvan minden de nincs bassz win7ben 10 menüpontból van 6 kb. Fos crea nem tud egy normális drivert írni(se).Szal 5 nap tesztelés után ment is vissza a boltba, és jött egy stereo terratec usb amivel sikeresen tudom működtetni az 5.1-emet 2.0ában notin.
Elkapkodtam azt hittem jó lesz az a külső 5.1 de csalódtam ezek a külső bizbaszok csak hangfalakhoz vannak.Fülessel minden rendben, régebbi asztalin kilett próbálva ott minden teljesen rendben volt.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz capulet75 #14 üzenetére
én is gondolkoztam már ilyenen(hasonlón) kicsit komolyabbnak tűnt, igaz az ára is,
Creativ SB X FI
csak nem tudom megéri e az árát
na meg Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB
ez hasonlít a legjobban ehhez Creative Sound Blaster[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Dr. Akula
félisten
Van olyan notebookos hangkártya, ami amellett hogy jó minőségű hangot ad ki, hardveresen végzi a műveleteket? Eddig leginkább csak szotveres megoldásokat láttam, amiben a "hangkártya" lényegében csak egy fejhallgató csatlakozó volt. ExpressCard megoldás érdekelne, PCMCIA már nincs a notimon.
-
capulet75
addikt
Mint minden cuccnál, itt is feltűnik egyből a fikahadtest. Drága eszetlen cimboráim: nem attól tünsz akárminek is hogy leszólod az aktuális újitásokat. Vagy legalább indokold meg a b@romságaidat ha már fennhangon szajkózod. Tudod mit, inkább maradj csendben...
Bezony van piaca az ilyen cuccoknak. Ha a párom notiját lecserélem, és az is ilyen gyalázatosan szól mint a mostani, lehet befektetek egy ilyenbe.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Day 'n' Nite
tag
válasz Aprósólyom #12 üzenetére
Ha az integrált chip valóban borzalmas hangot ad, akkor bárhol használná akinek kell ilyen...
(Szerk: Van HUB-om, ott is elcseszték a mérnökök, mert 3 csatlakozóból egyszerre max a két szélső használható... )[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Aprósólyom
addikt
válasz Day 'n' Nite #10 üzenetére
USB hosszabító kábel? Esetleg HUB? Esetleg aktív HUB? Amúgy sem a vonaton használná az ember ezt, hanem azoknak van kitalálva, akik leteszeik az asztalra szépen a notesz és ott valami komolyabb hangélményt szeretnének munka vagy szórakozás miatt... Úton-útfélen kit izgat a lapi hangminősége?
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
Mikor és hova vigyük a virágot, mert veheted be a mérget. Nekem HP multimédiás lapim van US sorozat, hdmi kimenettel, minden fullos rajta, csak éppen optikai kimenete nincsen. de Akkora alapzaja van, hogy szánalom. Inkább felteszem az Sony mp3 lejátszómra a zenét, és ott hallgatom.
Nyílván nekem magas az alapzaja, mert nagyjából van mihez viszonyítanom, hogy milyen egy jó rendszer, de az átlag usernek megteszi mindenféle átlagos prüttyögtető...
Én most éppen külső SB Live-on vagy Audigy-n gondolkodom.Jevons paradox
-
Day 'n' Nite
tag
Szerintem túl kövér... egy laptopnál nincs sok hely az USB csatik táján, van hogy két pendrive épp hogy csak elfér... (meg egy átlag laptopon 3-4 csati van, és ha ez elfoglal másfelet...)
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Érdekesnek tűnik ez a szerkezet.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Polllen
nagyúr
-
bmakszim
senior tag
Elfelejtitek, hogy tudja a DD live-ot. Gondolom lesz rajta jack-optikai kombó csatlakozó, akárcsak az u1-en. Így laptopról is tudsz 5.1-et játszani. Ha másra nem is, erre tökéletes. Én anno pont ezért vettem meg az u1-et. A képet még hdmi-vel ráküldöm a tv-re és kész a házimozi.
-
dudika10
veterán
válasz Plazmacucci #4 üzenetére
Nem tudom mennyi tapasztalatod van a laptopok hangjával kapcsolatban, de az én tapasztalataim azt mutatják, hogy a gyártók mindent megtesznek, hogy a lehető legrosszabb hangminőséget nyújtsák az integrált kártyák. Azoknál nem nehéz jobbat gyártani amiket eddig én hallottam.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
félisten
-
DMG
senior tag
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Ezt én sem értem, ez most hangszóró vagy hangkártya, hol a kimeneti nyílás?
Amúgy a hangja attól még lehet jó kollégám kapot egy ilyen apró hangfal gömbot, rohadt jól szól, el se hinném, ha nem hallottam volna, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
félisten
Mókusvakítás.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla