- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
Van gusztustalan fólia is, meg van ez. Ha nem így nézne ki, nem tettem volna rá. Lehajlik a szélére, rugalmas és a tapintása is jó. Olcsó szar, 5 darab kerül 800 forintba. Aki kipróbálni se veszi meg, az sose tudja milyen lenne fóliával. 2-3000 forint körül rendeltem 5 féle kijelzővédőt, hátha valamelyik hozza azt a szintet amit esztétikailag el tudok viselni és az elsőnek befutott csomag tökéletes lett, így a többit még nem próbáltam rá. Ahogy a mostanit nézem, sose lesz leszedve de nem vág földhöz az a pár ezer forint ami a fiókba porosodik.
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz kchris78 #9891 üzenetére
Nem bántottál meg senkit, főleg nem engem!
Mások vagyunk, én szeretek vigyázni a dolgaimra, és mivel mindenhol használom az órát (szerelés közben is), így nálam elkerülhetetlen, hogy karcolódjon!
És sajnos akárki akármit mond, a sima üveges karcolódik! Használat közben ugyan egyáltalán nem zavaró, de sötét képernyőnél látványos! Ha pedig így meg tudom óvni, akkor megóvom, és ha egyszer eladom, akkor csak leveszem, és mint az új, olyan lesz!Black: A gusztustalannal vitatkoznék, bár felesleges, mivel épp az előbb írtam, hogy szerencsére mások vagyunk, mivel azért vannak olyan fóliák is (üveg is), ami egyáltalán nem "gusztustalan", mint ahogy az sem, ami az enyémen van.
Persze, lehet, hogy csak nekem nem az, és nálad ez is az lenne! De szerencsére ez engem nem zavar!ittakary: Lehet igazad van, de az is közrejátszik, hogy azért is vettem ennyit, mert ahogy írtam, szinte mindig hordom, és sajnos volt, hogy odavertem, aztán az üvegfólia törött, így cserés lett! És nem örültem volna, ha a drágább fóliát kell cserélnem! Így teljesen jók ezek is, csak ugye ki kell tapasztalni, hogy melyik a legmegfelelőbb!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
kchris78
veterán
nem akarok senkit se megsérteni biztos van ahol kell, de szerintem elé érdekesen néz ki egy watch fóliával...
-
Ļantos
aktív tag
Nekem van vagy 15 féle itthon. Feltettem az elsőt (harmadikat mert kettőt elcsesztem) és azóta is jó. Nem látni ahogy rajta van, meg érzékel is rendesen.
ittakary
Nem. Amikor matt fólia mániám volt, a legolcsóbbat feltettem telefonra és amíg meg nem untam, hibátlanul tette a dolgát. Most az órán is egy olcsó szilikonos van és tökéletes.
Márkaszervizbe elviszem olajcserére az autómat, 3x annyit fizetek érte mint a saját szerelőmnél. Ez mégjobban cáfolja az állításod.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Igazad lehet, mert látható a videón, hogy a piros pöttynel akarom lehúzni, és a mellette levő akkukijelzőnel érzékeli.
Viszont nálam nem üveg, hanem (elvileg) minőségi sima fólia van rajta.
Nem tudom, hogy levegyen-e vagy sem, mert így sem jo, viszont összekapcsolni sem szeretném... maradna megoldásnak az acél, de horrorisztikus árban van. 240.000 forintot nem adok érte az biztos." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Vasy09
őstag
válasz HUTCHDB #9879 üzenetére
Azért írtam, mert nekem is érzékelte, de mégsem tudtam elhúzni, vagy fel-le húzni! Ugyan ezek voltak a tünetek! És az elején még jó volt a fóliával, majd volt, hogy pár nap múlva, de volt hogy egy két hét múlva kezdte ezt. Amikor meg levettem a fóliát, semmi baja nem volt! De hangsúlyozom, hogy ez csak üvegfóliánál, a sima fólia esetében nem volt ilyen gond!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ittakary #9877 üzenetére
Igen, így indítottam újra.
Általánosságban azt mondom, hogy sajnos rendszeresek ezek a fagyasok, jelzes elmaradások.
Igazából a Vibert és a gyári mail alkalmazást kellene jeleznie, mert ezeket használom szinte percenként, természetesen ezek értesítését már többször megnéztem, természetesen popecul be van állítva.
Hang az óráról levéve, mivel nekem az nem kell.Egyébként van rajta fólia, de látható a videón is hogy érzékeli a tapizast, mert “nyúlik” a kijelző.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #9872 üzenetére
Nálam továbbra is gond van.
Az értesítések jelzései (rezgése) elmaradnak, ráadásul, már a redőny lehúzása sem működik. [link]
Plusz ki sem tudom kapcsolni az órát...[link][ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az érintésre nem is gondoltam...
A telefonon IS történő jelzésre nincs megoldás?
-
tboldi
nagyúr
válasz HUTCHDB #9865 üzenetére
Sajnos nekem az S4 is hol jelez, hol nem, ez már gond volt a S3 esetén is.
Nálam minden rendben a 4-essel.Ma pl. 2x is földhöz akartam vágni...az órán ugyan éreztem, hogy van bejövő hívásom, de a kijelző nem villant fel, hiába emelgettem a kezem többször is, így kénytelen voltam elővenni a telefont a hívás elutasítása miatt.
A kijelzőt is meg lehet érinteni. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Azt hogy lehet elérni, hogy amellett, hogy az óra jelez egy egy értesítést, a telefon is tegye azt meg hanggal, kijelző felvillanással ugyanúgy, mintha nem lenne rajtam óra?
Sajnos nekem az S4 is hol jelez, hol nem, ez már gond volt a S3 esetén is.
Pontosabban a heptikus jelzés (rezgés) marad el, az értesítő kis piros pött ott van.Másik problémám:
Ma pl. 2x is földhöz akartam vágni...az órán ugyan éreztem, hogy van bejövő hívásom, de a kijelző nem villant fel, hiába emelgettem a kezem többször is, így kénytelen voltam elővenni a telefont a hívás elutasítása miatt.
A másik dolog - ami már vagy 4-5 alkalommal is jelentkezett - nem tudtam elindítani egy edzést (azon belül az "egyéb"-bel, és a "beltéri gyaloglás"-sal is így jártam) hiába böködtem a kijelzőt, nem volt hajlandó beindítani, pedig érzékelte az érintést, mivel kicsit "összement" a kijelző, mintha beindult volna egy eltűnési animáció, vagy mintha számlapot akarnék cserélni.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Órával fizetésnél elő kell hozni a kártyát a dupla gombnyomással vagy elég csak odaérinteni? iPhone-nál asszem. elég volt csak annyi.
-
Serpiko
addikt
válasz B-L-A-C-K #9860 üzenetére
Szoktam gyakran üzenet megválaszolásàra használni Viber, SMS, diktálom a szöveget neki. Hívás fogadàs itthon és kocsiban. Mióta megvan szinte mindig néma módban van a telefon az óra rezeg ha esemény van nekem ez nagyon bejön.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy nem értem ezt a lassúságot. Nekem volt S4, S3, most S0. Persze hogy az S4 a leggyorsabb, de minek kell hogy gyors legyen? Ti erről válaszolgattok üzenetekre, emailokra? Én pont azért vagyok el az S0-val is mert nem ezt nyomogatom. Ha éppen edzek elindítom az edzést, addig nyomogatom max. Ha érdekel az időjárás, vagy éppen hogy áll egy részvény, azt meg ki lehet rakni kijelzőre, azaz elég ha ránézek. Értesítésre meg tényleg egy S0 is bőven jó, nem hogy egy S2.
Szóval kíváncsi lennék ki mire használja.
-
kchris78
veterán
válasz DaveNo1 #9858 üzenetére
pedig az s0 hoz kepest mekkora elorelepesek voltak az utana kovetkezok .
vannak meg olyan appok amik igazabol a telefonon futnak? btw lemegyek asszem meg egyszer megtapogatom az s4-et, de megfogadtam hogy addig nem cserelek amig nem lesz ltes verzio itthon.
mas: valaki csinalna nekem egy tesztet hogy siman 6 ora alatt mennyit fogyaszt egy s2-es? minimalis ertesitessel.. 100-rol. koszonom elore is.
-
DaveNo1
veterán
válasz mediumgecso #9849 üzenetére
Gondolkodtam én is rajta, de miután jópár youtube videót megnéztem sebesség összehasonlításokról, az S4-hez képest mindegyik brutál lassú volt. Így majd nyáron amerikából beszerzek egy SS S4-et, de addig lehet már itt is az aprón lehet majd kicsit olcsóbban kapni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mediumgecso #9856 üzenetére
T-nél nem tudom mi a menete az átadásnak, ezt kérdezd meg, jogszabály szerint meg 30 napjuk van hogy a pénzt visszautalják, de álltalában jóval hamarabb szokták a normàlis cégek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mediumgecso #9854 üzenetére
2 heted van elállni, online vásárlás esetén.
-
kchris78
veterán
s0-s1hez kepest azert elheto sebessege van... csak a viszonyitasi alap egy iphone ahol mar egy 7es-nek is (meg az erdeti iosel majdnem az osszesnek) brutal sebessege van (nyomod es megtortenik mert gyors cpu rambol megy vagy usf hattertar) ott kb majdnem minden lassu ami ennel lassabb.
-
atees
őstag
Semmit sajnos, valoban lssu s3hoz kepest is!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Lassú az S2??
Akkor próbáld ki az én első szériásomat.Ezért jó hogy ez az első Apple Watchom,legalább nincs összehasonlítási alapom,és megfelel ennek is a sebessége.
-
mediumgecso
őstag
Jó reggelt!
Nagy boldogság ez az S2 SS black, gyönyörű és minőségi, de elég lassúcska szegény 🙁
Mit lehet vele kezdeni hogy picit gyorsabb legyen? Animációkat kapcsoljam ki?Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mediumgecso #9845 üzenetére
Csak S4-ben van ez.
-
kchris78
veterán
válasz mediumgecso #9845 üzenetére
igen.
-
Süvi
őstag
Valaki beírta egy Facebook csoportba, hogy nyakunkon az Apple Pay.
-
-
tboldi
nagyúr
- Infografikon
- Moduláris infografikon
- Siri
- Fotókszerk.: Most nézem, a Better day komplikációja pénteken ragadt.
[ Szerkesztve ]
-
amulet
senior tag
szépek és színesek ezek az animált számlapok, de hogy egy normálisat nem képesek készíteni 🙁
még nem találtam meg az igazit.... ti mit használtok, melyiket? -
kchris78
veterán
2 eves s2ben erdemes mar aksit cserelni es hol?
-
B-L-A-C-K
titán
igazad van!
-
amulet
senior tag
válasz mediumgecso #9827 üzenetére
Nekem sem kapcsolt be, csak kb egy fél óra töltés után, és Utána még frissítés, de tényleg brutál jó
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #9824 üzenetére
De de, a szavaidat idézve egetverő a különbség.
Ráadásul ha kör számlapot használ valaki, mint pl. én, akkor annak átmérője szerintem olyan 4-5 milliméterrel nagyobb, ami megjelenésében sem egy kategória.
Majdnem azt érzem telefonra vetítve, mintha egy 6S után X -re váltana az ember." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Külsőre szinte semmi különbség, viszont a kijelző érezhetően nagyobb, így jobban olvasható a tartalom.
Valamivel gyorsabb, laggmentesebb is a 3-nal, ami szintem plusz pont.
Az új szamlap is jobb, pl. a vizuális akkukijelzes nálam pont jól jön." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #9818 üzenetére
Közben számomra irrelevánsá is vált, mivel szinte azonnal meg is vették. Magánszemélyes vásárlás volt, nyugta (blokk) hozzá, így ez 2 évet jelent gyakorlatilag.
Már a series 4-gyel (44mm, de sajnos alu..) nyomom.
Ez sokkal jobban olvasható, valóban nagyobbak a jelzések, betűk, ami már nekem (korom - szemem miatt) rendkívül fontos.[ Szerkesztve ]
-
-
Marci6
tag
Sajnos nincs, régebben legalább külső app segítségével megoldható volt, de már nem.
Az a javaslat, hogy minél több ember minél több csatornán jelezze ezt feljesztési igényként vagy hibaként az Apple felé, hátha akkor megcsinálják...
Az általános vélemény szerint sajnos valóban az a magyarázat, hogy az Apple egyszerűen nem akar segíteni abban, hogy ne hagyd el a telefonodat (és ne vegyél újat)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mediumgecso #9812 üzenetére
milyen wOS-sel jött a dobozban?
szerintem ezek az órák saccra 2-2.5 éve ott porosodnak
-
mediumgecso
őstag
válasz mediumgecso #9812 üzenetére
Szerk.: Le volt merülve 😂😂👍
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Átvettem az S2 SS 42mm-es órát... brutális már a csomagolás is, az óra pedig fantasztikus... külsőre mert nem kapcsol be!
Rátettem töltőre és tölt is, de bekapcs gombra (hosszan nyomom) nem csinál semmit.
Én rontok el Vmit?Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
amulet
senior tag
megjött az óra, S2 black SS, volt már alu S1-em még régen, de az anyaghasználat szuper, végre nem alu 🙂
-
HUTCHDB
nagyúr
A hazai média mark-ban vásárolt Apple watch-ra mennyi garancia van?
Meghirdettem a széria 3-somat, de nem tudom, hogy most 1, vagy 2 év rá a garancia." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...