- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi1911
aktív tag
válasz Stanley-B. #259 üzenetére
Meg sem kell lepodni. A batár samsung indukcios tolto advert mindent elmond az oldalról meg hogy miért szar minden apple cucc.
-
henrik1
tag
válasz Döglött Róka #346 üzenetére
lehet, h te nem tudod, de a mikiegeres számlap opcionális, és a felhasználó bármikor átválthat róla egy másikra.
amúgy gondolom a mikiegeres Rolexről te sem hallottál még.
-
no more
veterán
válasz Parallaxis #342 üzenetére
Nincs benne GPS modul 150 ezerért.
(#349) henrik1: Szóval, ezt is copyzta az Apple.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Parallaxis #344 üzenetére
Mivel többesszámba fogalmazol, mondj már egyet a tag heuer-én kívül? Kik azok akik ennyire majréznak?
Attól félek egyszer az Apple belép az autó piacra a nagy prémium márkák is elkezdenek majrézni és ők is okosautókat gyártanak, ja nem.
-
Döglött Róka
veterán
Meg kellene erteni, hogy nem a termektol magatol hanem a brandtol szartak be. Akkora marketing ereje van az apple-nek hogy siman eladnak egy 10k dollaros mikiegeres aranyorat ami 1 napot sem bir....
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Csapoati
nagyúr
Aztán az is lehet, hogy berezelés mellett inkább megszimatolták a pénzügyi lehetőségeket az okosóra-bizniszben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Parallaxis
addikt
válasz Ed Parker #318 üzenetére
Vedd már észre lécci, hogy az Apple Watch soha nem fog egy ligában focizni egy kézzel gyártott mechanikus órával, amit órásmesterek gyártanak hetek alatt.
Ettől függetlenül a svájci óragyártók kissé maguk alá csináltak a Watch-tól és páran gőzerővel elkezdték a saját okosóráikat fejleszteni.
Persze lehet, hogy ők kevésbé látják be a saját piacukat, mint te. -
Döglött Róka
veterán
válasz Parallaxis #340 üzenetére
Ha hozza kell tennem minden egyes hozzaszolasomhoz hogy szerintem, akkor a te szovegerteseddel van gond.
Arrogancia helyett ajanlom az erto olvasast... Hasztalan vacak, en maradok a hagyomanyos oranal.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
henrik1
tag
válasz Csapoati #333 üzenetére
nem az a lényeg, h szép-e, hanem, h léteznek olyan, ízléssel rendelkező emberek, akiknek tetszik.
ez a saját álláspontunktól való elvonatkoztatás. én például látom létjogosultságát olyan ételeknek (zöldbabfőzelék, paradicsomos káposzta...), amiket kényszerítés hatására sem ennék meg soha. hiszen másoknak ez ízlik, és nem érzem úgy, h megvezette őket a főzeléklobbi.
(#337) Lirion: gyengébbek kedvéért: a két fotó nem ugyanakkor készült, a baloldali kép az órát viselő személy azonosítására szolgál. mellesleg Lagerfeld kb úgy celeb, h véleményem szerint a világ minden pénzéért nem menne ki még a vécére sem szandál-zokni kombóban, nemhogy nyilvános eseményekre, szóval speciel ő az, aki nem vesz fel mindent. ha celebest akartam volna linkelni, akkor Beyonce-val nyitok, de ő tényleg nem referencia.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz Döglött Róka #296 üzenetére
Az okosora, jelen formajaban egy hasztalan vacak. Meg akkoris, ha valakinek a kedvenc markajelzeset szitaljak/marjak ra a kinaiak...
Ismét elhagytad azt az egy szót, hogy SZERINTED!
Én Gear Fit-et használok és semmi bajom vele, azon kívül, hogy a kialakítása kissé gagyi. Számomra hasznos és jól használható.
-
Csapoati
nagyúr
Hiába elütő a hagyományostól a dizájn, mégis klasszikus (és szerintem gyönyörű is )
Azzal zárom tényleg az egészet, hogy az okosórák között jó a Watch, bár toronymagasan a legdrágább, de azért az ékszerórákkal dizájnban szerintem nem tud versenyezni (még ha minőségben tud is).Lirion: Hologram, majd Yoda mester be tud így jelentkezni nekünk.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lirion
addikt
mindket osszevetett termek egyforman szuksegtelen
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy te már kijelentetted, hogy szükségtelen a termékkategória. Szerintem küldj egy levelet a gyártóknak is, hogy fölöslegesen pazarolják az erőforrásaikat.
A meggazdagodasnak nem csak egyfele modja van. Orokles, lottootos, hirtelen jott szerencse az uzlet eletben, stb. stb.
Aki nem önerőböl lesz gazdag, az nagyon rövid időn belül elveszti a könnyen jött vagyont. Az ilyen nem gazdag, hanem szegény ember jó anyagi helyzetben. A többire nem reagálok, ha tényleg így gondolkodsz, akkor te sajnos soha nem leszel gazdag, max jó keresetű, de a kettő nem ugyanaz.
Majd, egyszer, talan keszit valamelyik ceg egy olyan okosorat, ami valoban olyan funkciot fog megvalositani, mint amit mondjuk az okostelefon hozott a butatelefonok utan
Milyen funkciót kellene tudnia egy okosórának a meglévőkön felül? Főzzön kávét?
-
Lirion
addikt
Bírom az ilyen képeket, hogy egy fekete ruhás, fekete kesztyűs, üres csuklós fickón közeli képen már egy kék és zipzáros kesztyű mögött látható egy apple watch is. Tényleg hihető egyébként.
A másik meg, hogy az érdekes módon eszedbe se jut, hogy az apple küldött marketing célból néhány celebnek ilyen órát. Nincs is jobb reklám annál, ha az imádott sztárod kiposztol az instagrammra egy képet a karján az apple watch-csal... Még mindig olcsóbb, mint venni egy reklámspotot a a superbowl szünetére.
-
Fiery
veterán
válasz Ed Parker #332 üzenetére
Annyi koze van hozza, hogy az orat manapsag mar a legtobb esetben kiegeszitokent hordjak, sok esetben ekszerkent. Ha pedig innen kozelited meg, akkor a mechanikus szerkezet csupan egy nosztalgikus reszlet, egy presztizs novelo tenyezo tud lenni bizonyos esetben. Akkor nem, amikor az ember megtudja, hogy a fantasztikusnak hitt svajci mechanikus oraszerkezet, ami az ujonnan vasarolt 1M Ft-os orajaban van, valojaban 40-50 ezer Ft-ba kerul nagytetelben
Sz'al ha ugy vesszuk, a kvarcora az olcso ora, a mechanikus ora a klasszikus es nagyobb presztizsu, adott esetben dragabb ora, az okosora pedig a modern, trendi, techie ora. El lehet oket helyezni azonos palyan, ha amugy reszleteiben egymashoz merhetoek. Pl. az Apple Watch eseteben az is nagyon fontos tenyezo, hogy van sokfele szij hozza. Ezt nem mindig emelik ki a cikkekben, pedig ez az egyik legfontosabb pont, amivel be tud illeszkedni a divatos karorak piacara.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Nyilván nem minden alkatrészt gyártanak kézzel, de ez messzire vezet.
A lényeget továbbra sem értem, hogy mi köze egy mozgó mechanikus szerkezetnek egy smd-vel telerakott panelhez, amiben az egyetlen mozgó alkatrész a tekerő?
Ezért nem értem ezt a párhuzamot, mert ha a többi digi órához hasonlítod, még ok.Apropó, ha valaki ne adjisten más telefont használ, mit profitál a Watch-ból?
-
henrik1
tag
válasz Csapoati #326 üzenetére
hát azért nem mindenki látja játékórának.
illetve itt is kicsit másképpen gondolnak a minőségére, kidolgozottságára és dizájnjára.
ez meg ugye klasszikus, gondolom az úriembert nem kell bemutatnom:
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nyilván egyedi kérdés a dizájn, de azért első látásra megmondható, hogy az egyik óra klasszikus kinézettel bír, míg a másik pedig digitálissal, vagy technokratával.
#329: Pontosan így gondolom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Csapoati #323 üzenetére
Ezzel az órával az égvilágon semmi baj nincs, az Apple is meglépte ezt a kört, kicsit később szállt be a piacra, tanulva a többi gyártó hibáiból és lerakott egy minőségi terméket az asztalra, de tudjuk helyén kezelni a dolgokat és ne emeljük olyan magasságokba ahova nem való.
Ez egy okosóra, nem több és ebben a piacban lehet hogy a legjobb.Tök felesleges ezeket mechanikus órákhoz hasonlítani, nem is értem hogy merült ez fel valakiben.
-
Fiery
veterán
válasz Csapoati #323 üzenetére
Szerintem alapvetoen 3 fele ember veszi meg az Apple Watch-ot. Vagy az, aki amugy se venne mechanikus karorat; vagy az, aki egyaltalan nem is hordott eddig karorat; vagy az, akinek van mar nehany mechanikus karoraja, es most valami ujra, erdekesre, trendire, techies dologra vagyik. Ne gondold ugyanis azt, hogy aki Breitlinget vesz, annak az lesz az elso es egesz eleteben egyetlen karoraja. Nagyon sok embernek van 5-10 kulonbozo mechanikus oraja is, mondjuk 2 Breitling, 2 Rolex, 2 IWC, 2 Tag Heuer, 2 Omega. Egy ilyen gyujtemeny erteket figyelme veve bagoert megkaphato egy acel Apple Watch, es uj szint tud vinni a kollekcioba.
Az Edition modell pedig nyilvanvaloan a kifejezetten gazdag emberek portekaja lesz. A Breitling az Edition modell kapcsan nem igazan jo parhuzam, ugyanis a Breitling tipikusan az a marka, ami nagyon keves arany es platina orat tud eladni, nem abban erosek. Inkabb a Rolex, Patek, AP kornyeken lehetne parhuzamot keresni, azokhoz kepest nehezebb dolga lesz az Edition modellnek, de van jo nehany olyan celeb, sportolo, ubergazdag tag, akinek mar van nehany arany Rolexe, AP-je (stb), es poenbol beujit egy Editiont is, penz nem szamit ugysem alapon...
-
Csapoati
nagyúr
mechanikai minosegben, megoldasaiban, vonzosagaban vetekszik az atlag svajci mechanikus karorakkal
Csak dizájnban meg kb egy játékóra azokhoz képest. Márpedig egy óránál szerintem viszonylag kevesen nézik, hogy mit tud, a lényeg a kinézet. Nyilván nagy a kereslet a Watchra, de szerintem a svájci órák kedvelői közül igen kevesen vesznek egy ilyet azok helyett. Maximum mellé, de hát két óra meg nem nagyon ordható egyszerre, legalábbis vicces.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
válasz Ed Parker #318 üzenetére
Az ugye megvan, hogy svajci mechanikus korara gyartobol van kb. 1000 db? (nem tulzas) Es kozuluk nagyon kevesen gyartanak valoban kezi modszerekkel? A legtobb ceg -- pl. a Rolex is (!) -- nagyreszt gepesitett modszerekkel gyartja az orakat. A nagyitoval a szemukon gornyedt hattal dolgozo orasmesterek nagyon keves lepest vegeznek az oragyartasban, az igazi szerepuk inkabb a termektamogatas (szervizeles) vonalan mutatkozik meg mar manapsag.
Tehat ha azt vesszuk, hogy van mondjuk 40-50 svajci oragyarto, aki bizonyitottan kezi modszerekkel dolgozik, es emiatt (is) horror aron adja az orakat, akkor ok nyilvan mas palyan fociznak, mint az Apple. De mindenki masra (900+ svajci oragyarto) oriasi veszelyt jelent az Apple, ugyanis le tudtak rakni az asztalra egy olyan orat, ami mechanikai minosegben, megoldasaiban, vonzosagaban vetekszik az atlag svajci mechanikus karorakkal. Nekem tovabbra sem kene, de az eladasi szamok jol mutatjak, hogy oriasi igeny van egy ilyen uj techie kiegeszitore. Nem biztos, hogy ez a lendulet kitart hosszutavon is, de rovidtavon eddig meggyozo szamokat produkalt az Apple oraja.
Megjegyzem, a nagykozonseg szamara keszitett videokban a svajci gyartok mindig csak azt mutatjak, hogy hany ember dolgozik az orak korul (pl. [link] ), a robotokat maximum felvillantjak 1-1 kepkocka erejeig. Pedig valojaban az oragyartas nagyreszben robotok altal keszul...
-
Csapoati
nagyúr
Nem konkurensek. Aki kinézett magának egy korrektebb svájci órát, mondjuk egy Breitlinget, az kétlem, hogy mellette megfontolná a Watch Editiont is. Egyszerűen nem ugyanaz a termékkategória. Kb mint hogy mit vegyek? Egy 5-ös BMW-t, vagy egy szarrá tuningolt, 1000 LE-s Golf IV-et? Lehet, hogy utóbbi erősebb, na de kérem szépen...
henrik1: A Verge mondjuk híresen elfogult az Apple irányába. Tehát ami náluk 7-es és Apple, az nem valami jó. Amúgy a cikkben is épp hogy csak kibírta a napot, délután 3-kor 50%-on állt, pedig a tesztelő írta, hogy alig használta.
[ Szerkesztve ]
-
henrik1
tag
"buta, naponta tölteni kell miközbe a legtöbb okos óra lepipálja olcsóbban."
maradjunk annyiban, h te ezt gondolod róla, már csak azért is, mert Apple. nem célom degradálni Bochát és magát a Mobilarénát, hiszen minden tesztelőt megillet a szuverén véleményének kinyilvánítása, de az ennél jóval összetettebb (és több szempontot vizsgáló) tesztek nem épp az általad olyannyira kívánt eredményt hozták, még akkor sem, ha közben abszolút nemfanatikusan elismerik a Watch gyermekbetegségeit is.
mert a kommentjeid alapján abban ugye megegyezhetünk, h te magától az Apple-től is idegrohamot kapsz. elképzelem, h miket művelhetsz a pékségeknél, amikor meglátsz egy almát pitét.
(#304) batai15: "nekem főleg az bassza a csőrömet hogy az epplö fanok megint azt hiszik hogy az apple találta fel a spanyol viaszt"
lécci mutass már egy ilyen kommentet. előszedhetsz fél évvel ezelőttit is.
(#306) batai15: lásd előző kérésem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Döglött Róka #296 üzenetére
a barátnőm pszicho MA-ra megy, asszem tudnék neki szakdolgozathoz témát
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
janeszgol
félisten
-
Ed Parker
nagyúr
Már bocs, de pont veled linkelgettünk minőségi svájci karórákat és te mondod,hogy a svájci órákat akarja kihívni?
Vedd már észre lécci, hogy az Apple Watch soha nem fog egy ligában focizni egy kézzel gyártott mechanikus órával, amit órásmesterek gyártanak hetek alatt.
Ez egy tech kütyü marad, még ha arany tokba is rakod, nem több.
Az hogy az árát oda rakta,a belseje ugyanaz a 20$ mint az olcsó modellbe.
Attól hogy egy kispolskit pirosra festünk, még nem lesz Ferrari, mégha annak is akarják eladni.Ez az igazi marketing bullshit, mikor elhitetik a néppel, hogy ez bizony több, komolyabb, mint a többi okosóra, amiket ugyanabba a foxconn gyárba gyártanak éhbérért dolgozó kínai munkások. Ez a szép a marketingben, luxus óra mickey egérrel mi? Röhej.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
Ugyanezt mondta Ballmer is 2007-ben az iPhone-ra ( [link] ), aztan latjuk, mi lett belole. Soha nem szabad felvallrol venni az Apple-t, mint ahogy a Google-t, Microsoftot, Intelt (stb) sem.
A svajci gyartok pedig azert vannak besz**va, mert felnek egy ujabb kvarc valsagtol --> [link] Nyilvan nem mindegyik gyarto van veszelyben, mint ahogy a kvarc valsag sem sodorta el a teljes svajci oraipart -- csupan parezer ceg ment csodbe akkor
Egyebkent, ha lehet hinni a szamoknak, az Apple eddig 7 millio orat adott el, gyakorlatilag 2 honap leforgasa alatt. Ha azt vesszuk, iden mar nem adnak el tobb orat, akkor az evi 7 millio db. A Rolex, Omega, Breitling, Tag Heuer, Zenith, IWC, Blancpain, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin egyuttveve sem adnak el evente ennyi orat -- persze az o atlagos eladasi aruk joval magasabb.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Az Apple egy premium/luxus karorat csinalt, azaz nem azonos palyan akar focizni az okosora gyartokkal, hanem valojaban a svajci oragyartokat hivta ki meccsre.
Hahhahahahahahahahahaha..... hahahahahahahaha...... hahahhaaha.... hahaha.... haha.... ha .... lol.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Fiery
veterán
válasz Csapoati #313 üzenetére
Irtam, hogy "nem vonzo" a G Watch. Abban benne van a brand ereje is. Ha pl. az Apple Watch-ra raraknal egy LG logot, es tegyuk fel, ugyanez az oprendszer lenne rajta, csak LG Watch OS-nek hivnak, akkor szerintem a szakma elismeroen bologatna, csak az lenne mindenkinek a baja, hogy egyszeruen tul draga, ennyit nem lehet elkerni erte. A forditott variaciot (G Watch-ra rakni alma logot) meg inkabb ne is elemezgessuk, az science fiction
-
Csapoati
nagyúr
Ez így picit fekete-fehér lett, mert kifelejtettél egy nagyon fontos dolgot: a hype-ot. Nagyon megnézném, hogy ha kicserélnénk a logót a Watchon és a G Watchon, vajon milyen eladási számok jönnének ki? Nyilván ebből soha nem lesz semmi, pedig érdekes lenne.
-
Fiery
veterán
Nem igazan ertem, milyen erdorol beszelsz, amit nem latnak egyesek. Hidd el, mindenki pontosan latja azt, hogy mennyibe kerul az Apple Watch Azt is latjak, hogy vannak olcsobb okosorak is a piacon, nem titok egyiknek sem az ára. De aki Apple Watch-ot akar, azt nyilvanvaloan nem hatotta meg eddig egyetlen okosora sem, tok mindegy, mennyire voltak olcsoak. Egy LG G Watch peldaul nagyon jo arcedulaval rendelkezik, megis alig adnak el belole. Miert? Mert nem vonzo termek, nem vonzo mint karora, az emberek nem akarjak azt, hogy a csuklojukon masvalaki meglassa a G Watch-ot. Az Apple Watch viszont egy olyan ora, ami szep is, minosegi is, jo ranezni, es ha meglatja egy ismerosod, akkor azt mondja, hogy "Wow, ez egy Apple Watch?" Van akinek csupan ezert is megeri megvenni En ilyen celra (is) svajci mechanikus orat valasztanek, de ettol me'g nem fogok valakit lehulyezni vagy tudatlannak, fogalmatlannak beskatulyazni csak azert, mert Apple Watch-ot hord.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #309 üzenetére
"A hitterito marhakkal akik toljak onszantukon kivul a viral marketinget. Bar siman lehet a vicces oldalrol nezni: Szerintem oltari, ahogy behulyitettek magukat mert azelott 3 kategoriaval alacsonyabb besorolasu termeket hasznaltak, majd megveszik eletuk elso 2-3 eves iphone-jat, ami nyilvan olcsobb"
pont ezért . legalább te érted[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Miert zavar? Ha tevhitben akarnak elni eljenek.
Egy dolog elvitathatatlan az apple termekekben, hogy jok. A piacon meglevo megoldasokat kivaloan alkalmazzak. Nekem is lenne, de hanyok az ios-tol, anno egy ipad 4-el egy hetet birtam ki, eladtam es valtottam egy win 8.1-re, mert az otthonosabb volt, hiaba volt sokkal de sokkal rosszabb anyaghasznalatban, kepernyo es hangminosegben ugyanannyi penzert...Nem a termekkel vagy a Brand-del van baj, nem is a technikailag analfabeta felhasznalokkal akik szajkozzak az atcimkezett funkciokat anelkul, hogy tudnak mit jelent... A hitterito marhakkal akik toljak onszantukon kivul a viral marketinget. Bar siman lehet a vicces oldalrol nezni: Szerintem oltari, ahogy behulyitettek magukat mert azelott 3 kategoriaval alacsonyabb besorolasu termeket hasznaltak, majd megveszik eletuk elso 2-3 eves iphone-jat, ami nyilvan olcsobb
-
batai15
félisten
nem nem . van itt pár emberke akik szerint mekkora király egy cucc. rájuk gondolok-
egekbe emeli hogy hűha milyen fasza cucc .
Közbe pedig nem. Főleg az árazás miatt. ha nem egy 200 körüli cucc lenne hanem 50-70 ezer akkor azt mondom oké nem tökéletes de nem is vészes az ára.
Csak az a baj hogy egyesek nem látják a fától az erdőt.
Lehet bemagyarázni nekem, de ha lenne pénzem se venném meg. egy i6 kellene mert valóban jó telefon , de ez nem .Mégha tellene is rá akkor se. egyszerűen köszönő viszonyba sincs a tudása , az árához képest.
Most a nem a külsőt figyelembe véve. énis veszek olyat ami nyers adatokba esetleg rosszabb mégis jobban tetszik, de egy bizonyos szintig.[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
Te beszeltel ilyenrol, ezt irtad:
"mások akik ésszel rendelkeznek azt mondják minek vegyem meg?"
Ezzel azt akarod mondani/sugallni, hogy akinek esze van, az nem akar Apple Watch-ot, ergo aki akar Apple Watch-ot, az hulye. Ha nem ezt akartad sugallni, akkor kerlek fejtsd ki, hogy valojaban mit akartal mondani.
-
Fiery
veterán
Miert kellene mindenkinek megvenni? Senki sem mondta, hogy muszaj, a cikk sem allitott ilyet. Cigizni sem muszaj, alkoholt sem muszaj inni, sot, kavezni sem muszaj, megis qrva sokan csinaljak Viszont nem kellene senkinek magat egy felsobbrendu csoporthoz sorolni csak azert, mert "van annyi esze", hogy ne akarjon Apple Watch-ot venni. Vagy megforditva a dolgot: eleg furcsa elkepzeles valaki lehulyezni vagy idiotanak gondolni csupan azert, mert mondjuk pl. cigi/alkohol/kave/akarmi helyett Apple Watch-ra kolti a penzet
Az Apple Watch-ot egyebkent is konnyebb lenne elhelyezni a terkepen, ha mindenki megertene azt, hogy az Apple nem okosorat csinalt. Az Apple egy premium/luxus karorat csinalt, azaz nem azonos palyan akar focizni az okosora gyartokkal, hanem valojaban a svajci oragyartokat hivta ki meccsre. Jol mutatja ezt az Edition modell léte is. Ha pedig ebbol a szemszogbol nezed a dolgot, maris minden eszervet zarojelbe kell tenni, akarcsak a svajci luxus karoraknal.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Döglött Róka #302 üzenetére
nem nem feltétlen csak vannak ésszerű határok
nekem főleg az bassza a csőrömet hogy az epplö fanok megint azt hiszik hogy az apple találta fel a spanyol viaszt[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 8 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 85%/p3979
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával