- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Ekg az tényleg ennyi, miután nem mér magától. Mármint ha valaki gyakran érez bajt a szíve körül s emiatt nézegetné hajrá (bár orvost javasolnék inkább) de akinek amugy sosincs panasza, 1-2x megnézi az ekgt de kb annyi, tobbszor nem fogja, miert tenne? (Tudom hogy kiszirhatja akkor is ha nincs panasz s pont akkor mernek ra, de ennek az eselye meg kb nulla h pont jokor merje az ember…)
aod meg tok jo akkugyilkos, 1hz ide vagy oda, persze van akinek ez boven belefer a rutinjaba, en inkabb a hosszabb akkuidot valasztom
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
válasz CharlieDrop #21793 üzenetére
Azért gondold át, mert én Pl 6-ost vettem, de az AOD volt az első amit kikapcsoltam. EKG meg néha vicces, de másra nem igazán jó.
-
majestic
őstag
Segítsetek már megfejteni ezt a számomra érthetetlen jelenséget. Most másoltam át az régi iPhoneról az újra az adatokat és az órán az alábbi képen látható kék keret jelent meg mindenhol. Az órát újként telepítettem és akkor is ez a jelenség van. Hol lehet ezt a sz@rt kikapcsólni?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
btudos
nagyúr
válasz CharlieDrop #21789 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz az AoD-hez, én biztos az SE-t venném, 105-ért elég jó vétel. A Series 7 a nagyobb kijelzőn kívül nem hoz sok érdemi újdonságot, viszont minimum másfélszer ennyibe fog kerülni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
CharlieDrop
veterán
Bakker MM-ben 105-ért van 44-es SE, megvegyem? Vagy várjam meg az S7-et? Mégiscsak kettővel újabb.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
evo87
őstag
A 8as szoftver óta főleg takarékosnak érzem az órám... S5....és mintha lényegeen kevesebbet merülne... utóbbi 2 napban reggel levéve a töltőről este 8 körül még 80 % felett van.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Luser2000
addikt
Úgy tűnik, hogy a hazai Apple pay elfogadók köre bővül, belépett a UniCredit. Ma frissült az alkalmazás. Mondjuk nekem valami miatt a debit MC-ot nem akarja megenni. Lehet túl gyors vagyok?
---
Hívtam a bankot, elkapkodták, még nincs publikus szolgáltatás. :-/
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Viper26
nagyúr
válasz morschergabe #21784 üzenetére
Akkor ettől függetlenül végigjön címre? És postán átvételkor kell ezt rendezni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Noxy
veterán
Akkor az Alirol kell venni. Nincs ennek semmi akadálya.
Egy árért vehetsz 20 féle színűt is 1x-re.
Nekem is onnan van. 2-3 havonta cserélem őket, tokkal 1ütt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes nem eredeti de JÓ minőségű szíjat venni? Sajnos a legtöbb helyen csak a 2 dolláros alis verziókat látom, 20 szor annyiért mint onnan
-
SharpSA
veterán
Na kíváncsi vagyok nálad üzemidőben mekkora lesz az eltérés.
A 11 Pro Max-ban hogy áll az akku? Mennyit ment neked átlagosan egy töltéssel? És vajon ehhez képest milyen a 13 mini? Egyébként miért minire váltottál?[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tegnap költöztem át 11Pro Maxról 13 minire. Apple Payt újra be kellett állítani a Walletban. Az órát lefrissítettem 8-ra, telefonon a Watch appban látszik a kártya, viszont az óra azt írja nincs hozzásdva. Mi a megoldás?Renault Megane IV Limited
-
kopogo
tag
Az esimes = dual sim úgy működik mint androidnál meg lehet határozni melyik sim legyen a netes ,hívás kezdeményezés ,csengöhang különböző stb.??
iPhone XS töl támogatja az e-simet!!! -
Tiger.
nagyúr
Elvileg értesít, ha elhagyod a telefont. Lokátor appnal van, nálam azt írja nem támogatott, valakinél meg jó. [link]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
válasz CharlieDrop #21742 üzenetére
Anno volt NFC-s SuperShop lehetőség azt hiszem a Jegy.hu appban, de az megszűnt, meg nagyon régen még a Telekom Mobiltárca SIM-re lehetett kérni NFC-s Supershop kártyát.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Madwe
nagyúr
Tekintve azt hogy továbbra sincs ár, dátum, spec, tekintve h tényleg ezek voltak a gyártási probléma leakek, én elhiszem többé kevésbé [link]
-
kopogo
tag
Helló!
Sportolásra használnám az órát.
Kérdés kell neki telefon sport közben? -
Hegyirabló
veterán
válasz bigdady #21747 üzenetére
Köszi, ezt majd megnézem.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
oszy
veterán
Az egyik iPhone-ról a másikra másoltuk az adatokat, de az óra adatait nem másolta át. Már a régi telefon sem látja az órát, viszont az újjal sem tudjuk párosítani. Az órát már alaphelyzetbe állítottuk, de így sem sikerül. Mi a megoldás?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tuzpenge
őstag
Én valami 800 vagy 1000 ft-ért vettem 5 db-ot (Aliexpressről). Egyet raktam fel kb egy éve. Még mindig az van fent. Asszonynak szintúgy. Nem jön fel sehol, nem levegős sehol. Én edzek benne, úszok benne, melózok benne, de semmi baja nincs. Egy picit már látni hogy karcos de még nem zavaróan, így nem visz rá a lélek hogy cseréljem...
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
divan
őstag
Meglátjuk. rendeltem egy 3db-os csomagot, aztán letesztelem. A keresgélések közben találtam még ilyet, ránézésre jobbnak néz ki, persze olcsóbb, és könnyen lehet, hogy rosszabb is. Következő lépésben megpróbálom azt, ha a Spigen nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Hegyirabló #21744 üzenetére
Talán az Apple support tudja a választ.
Nálam is mindig visszakapcsolja a wifi-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Nem tudom egy ideje kikapcsolni az órán a wifit, vagy repülő módba rakni. Bármelyiket csinálom, meghatározhatatlan időn belül visszakapcsol a wifi, vagy kikapcsol a repülő mód. WatchOS 8.0 után is ez van.
Ez mitől lehet?
Köszi!
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
CharlieDrop
veterán
válasz st3v3np3t3r #21737 üzenetére
aha, csak láttam, hogy van Supershop, megörültem, de az ilyen lehúzós, nem becsippantós, meg NFC-s, más kártyám nincs.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
nord_
veterán
válasz ILLDisPozed #21740 üzenetére
Nálam rendben megy (watch6).
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #21736 üzenetére
Nem, ezek csak szimplán beolvasásra vannak. Képernyődről lecsippantja a pénztáros stb.
-
válasz CharlieDrop #21736 üzenetére
Nem, generálnak egy vonal- vagy qr kódot.
A MySpar app pl. QR kódot használ, azt hozzá lehet adni a Tárcához(Ez működik Apple Watch-al is),de a Tesco az vonalkódot használ. Ezek a Hűségkártyák Jegyként jelennek meg a Tárcán belül.[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
bigdady
nagyúr
Na első hiba. Nem ébresztett az óra. Csak mikor kikapcsoltam a ne zavarj módot meg a repülő módot. Eddig ment
-
esbii22
őstag
Ha szeretnék a telefonon egy gyári visszaállítást akkor töröljem a párosítást az órával ?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
M3aN
senior tag
válasz Downsampling #21727 üzenetére
Nem tudom mitől függ, azt pedig végképp nem értem, hogy ha ilyen problémákkal küzd az eszköz, akkor miért forgalmazza még az Apple. Kérdezem ezt én is úgy, hogy 1 éve vettem.
-
Madwe
nagyúr
válasz Downsampling #21727 üzenetére
Én csak 1 napot buktam, de az is pont elég volt majd 4 év folyamatos streaket nullázni
-
M3aN
senior tag
válasz Downsampling #21707 üzenetére
Ment hiba nélkül, elsőre, még aznap este
-
trobi28
addikt
A Watch OS 8-al nem tudok fizetni, 7-el ment. Ha megnyomom duplán a gombot, akkor a pontgyűjtő (hűség) kártyák jönnek elő, és hiába körgetek fel-le, nem jönnek elő a bankkártyák, amik hozzá vannak adva az Apple Pay-hez
Hol lehet a gond?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
divan
őstag
Nektek melyik fólia jött be az órára? Elhasználtam már vagy 4 doboz /2db Rock Hydrogél fóliát. Kb 1 hétig hibátlan, majd szép lassan a sarkain elkezd felválni.
[kép]
Először arra gondoltam, hogy én teszem fel bénán, utána már nagyon odafigyeltem a sarkokra, sokszor végigmentem, újrasimogattam. Akkor sem bírt többet.
Korábban valaki linkelt másikat, de nem találom, hol van.
-
Downsampling
senior tag
válasz V.Stryker #21719 üzenetére
De csak ez az utolsó három nap? (a telefonon sincs meg a tevékenység app-ban és ez aggaszt jobban - ez vajon az iOS15 miatt van, vagy csak úgy meghülyült?)
Már ma volt több mint 30 nap mozgás tevékenységem, és 4 állásos órám. Ezek is mind elvesztek. Közel 2 év sorozata szakadt most ezzel meg, mármint, hogy ennyi ideig minden gyűrű be volt zárva minden nap... -
V.Stryker
nagyúr
válasz Downsampling #21718 üzenetére
Hát a telefon kellett hogy tárolja a tevékenység appban. Létezhet, hogy még nem szinkronizálódott át?
-
-
Downsampling
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Downsampling #21714 üzenetére
Factory resettel fog menni csak és van , hogy azzal is csak többedik próbálkozásra. Nem tudom mi olyan nagy dolog ebbe, hogy képtelenek megoldani. Feleségemével is mindig küzdök.
-
-
szebe
addikt
válasz Downsampling #21714 üzenetére
2,2 GB-t ír most, szerintem előtte se volt sokkal több.
Tényleg csak 1-2 workout app (pl Strava) van felrakva, és korábban ezzel a "setuppal" nem mentek fel gond nélkül a 7.xx frissítések"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Downsampling
senior tag
Nem emlékszel, mennyi üres hely volt az órádon? Illetve sok applikáció van rá telepítve, vagy csak néhány?
Az enyém Nike Edition, így az is rajta van alapból. Meg még pár dolog, de tényleg nem sok. Az óra szerint volt rajta 2,5 GB üres hely. Szerintem ennek elégnek kellett volna lennie, hogy az 1 Gb-os frissítés felmenjen... De ismét nem ment fel.
Szerintem a WatchOS 6 óta csak factory resettel mentek fel a nagyobb frissítések, pár apró ment csak rá minden gond nélkül... -
szebe
addikt
válasz Downsampling #21709 üzenetére
Igen
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy kapcsolom ki, hogy az edzéseket szóban ne kommentálja az óra?
Amúgy a régi számlapok is szebbek lettek, olyan smoothabbak.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Lett új watch face?
-