- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Egyáltalán mikortól lesz elérhető a 8-as?
ˣ
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Korai még a kérdés, vagy van már tapasztalat, hogy Watch 3 frissíthető-e normálisan WatchOS 8-ra, vagy megint factory reset kell hozzá? -
evo87
őstag
Sziasztok!
Az alábbi problémával küzdök: a Watch-on az üzenetek nem kellően frissülnek, a telefonon már rég törölt üzenetek is benne vannak az órában, annak ellenére, hogy a tükrözés van bepipálva. Az értesítéseknél pedig ki van minden kapcsolva, csak a jelvény maradt benn, ennek ellenére az órán állandóan mutatja nem csak az értesítést, hanem az üzenetet is, amit semmiképp sem szeretnék.
Mi lehet rosszul beállítva?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
SPF
senior tag
Viber bejövő hívást nem jelzi az óra másnál sem?
-
nji
aktív tag
Most egy amazfit GTS-t használok, de ez nem ösztönöz annyira a mozgásra. Az apple watch-nal szerettem bezárni a köröket meg gyűjtöttem a díjakat 😂. Így is mozgok, de nem annyit, mint amikor azt használtam. Karácsonyig csak lesz valami, ha addig sem lesz plusz infó, akkor valasztok egy régebbi modellt.
-
nji
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megvárom a 7-es magyar árakat, hátha utána még lejjebb megy a 6-os vagy az SE. Majd azt választom, ami ár/érték alapján a legjobban megéri. Ha van valahol akció, akkor azt be lehet ide írni vagy reklámnak számít?
-
nagyúr
Van olyan egyátalán, amit tudja? Az optikai mérésen alapuló órák csak úgy tudják, hogy totál nyugalomban vagy és úgy méred, Garmin és társai is.
Kardiófitnessz-t én sem értem, évek óta minden áldott nap edzem (vagy szobabicaj, vagy sőúlyzós edzés), figyelek az egészségemre, mindenre gyakorlatilag, 20 évesen nem voltam ilyen jó formában, mint most, mindez majdnem 40 évesen, és a cardio fitness értékem végig átlag alatti volt, akármit csináltam (36-38 között).
-
nji
aktív tag
Később sem lehet szoftveres korlátozás? Pl nem kapja meg a frissítést ugyanannyi ideig vagy bizonyos funkciók nem működnek majd? Az EKG szerintem sem kell, ha valakinek nincs ilyen jellegű problémája. A veroxigen szintet bizonyos alkalamazasok nem tudják valós időben elemezni? Mert az edzés közben is hasznos lenne. Pl van a Kardiofittness szint is, ami nekem fél évig átlag feletti volt, aztán akárhogy edzettem már mindig csak átlag alatt voltam. Nem értettem hogy miért.
-
Madwe
nagyúr
Az s6on is ugyanannyi az áfa nem hiszem hogy usdben emelkedne az s7 ára az s6hoz képest. Azaz s6 ára lemegy s7 meg ugyanannyi lesz mint s6 volt. Ugyanakkor iphoneokból kiindulva apple most jobb ársávban számol forinttal, így nem lennék meglepve ha még picivel olcsóbb is lenne.
miért gondolja mindenki h biztos marad s6 ára s s7 drágább lesz csak azért mert nem volt price reveal?
-
nji
aktív tag
Az EKG nem fontos, de a veroxigen jól jön a vírushelyzetben.
Valamint minél újabb modellt szeretnék, ezért adtam el a 4-est pedig még semmi baja nem volt. Bíztam benne, hogy a 7-es akkuja jobb lesz, de sajnos nem jött be. Gépelni nem akarok az oran, a töltési időt is ki bírom várni, más "újdonság" meg nem nagyon van. Az órák általában hány évig kapnak frissítést? Ha "csak" 6-ost veszek akkor bukok egy év frissítést, egy nagyobb képernyőt meg a gyorsabb töltést? Ezt nagyjából el tudom viselni. -
nji
aktív tag
Nekem S1 és S4 volt, de mindkettőt eladtam, mert vártam az S7-et. Viszont a "fejlesztések" és a bizonytalan megjelenés és ár miatt most elbizonytalanodtam. Szerintetek jobban megéri az S6 mint várni ki tudja meddig és milyen áron? A 27% ÁFA miatt gondolom jóval drágább lesz, mint az S6. Jelenleg 150 körül van 44 mm-es piros vagy ezüst. Nö vagyok még mielőtt valaki meglepodne. Nekem a piros is megfelel fekete szövet szijjal. Ti mit tennének?
-
gPéter
tag
válasz Kicsirics77 #21666 üzenetére
Igen , olvastam hogy maradnak a szíjméretek. De valahogy laposabbnak néztem, mint a 4-5-6os watch-ot.
[ Szerkesztve ]
-
gPéter
tag
Az óra mérete változott valamit? Mintha laposabb lenne a képeken.
-
Gsx-rr
veterán
válasz CharlieDrop #21663 üzenetére
Szerintem nem jó üzletpolitikát követ most az Apple ,mert nem nagyon ösztönzik az embereket a váltásra. Simán cseréltem volna ha nagyobbat változik de így marad az S4
-
veterán
válasz CharlieDrop #21661 üzenetére
Hát igen, 42 után már a 44 is az, a 45 meg majd kiderül, hogy az lesz-e nekem..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz CharlieDrop #21659 üzenetére
Ezért nagyszerű a diktálás.
Bá a swipe az lehet jó lesz.
Nekem mindenesetre bejön a nagyobb kijelző szóval SS 5 után most az lesz majd, ha elérhető lesz!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
CharlieDrop
veterán
válasz r3dsnake #21651 üzenetére
ja, de az is jó az ilyen kiszivárogtatásba, hogy teszteljék egyik másik verzió mennyire tetszik az embereknek. Ez az új szögletesebb dizájn szerintem sokunknak bejött és ezért érthetetlen, hogy mégis meglépték a régi dizájnt, hisz mi lett volna ha
a, később jelentik be
b, mondjuk novembertől árulnák...Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
jófejsrác
senior tag
válasz BabMester #21653 üzenetére
Igen, ha jövőre megugranak egy dizájnváltást akkor cserélek én is, vagyis akkor jobban leszek motivált. De ez az S4 számomra mindenre elég, ezek után jött update-k egyik sem mozgat meg.
OS-ben lesz végre számomra is érdekes, hogy a bringás edzésnél végre meg fog állni magától az edzés és elindulni. (runtastic/adidas app már évek óta tudja hibátlanul).
-
Madwe
nagyúr
válasz trobi28 #21647 üzenetére
“úgy akarnak eladni, mint valami csodát“
erre sztem a legjobb példa most a teljes billentyűzet. Még swipe-al is használhatatlanul kicsi lesz ehhez a kijelző, el nem tudom képzelni ki az a mini kezű extrém precíz ember aki ekkora felületen érdemben tudná használni… pláne h az óra szögben lesz hiszen a kezeden van, nem úgy férsz hozzá mint egy mobilhoz… -
BabMester
senior tag
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #21649 üzenetére
Ez a komment mondjuk tök logikus:
"This isn't true. This is a lot of work to do in a short time. If that's the case then apple isn't apple anymore. If they wanted flat sides. They would have fixed tooling and not announced. They delayed the phone last year which is more important. Apple has launched the same CPU back to back with series 5. This new design isn't as easy as you think it's as hard as getting it into a flat case. Apple would have tested this months ago if that was the case. It's possible the flat ones are limited run for testing purposes. It's also possible apple is trying to reduce leaks as they work up to some major groundbreaking product launches. So they're trying to catch people."
-
trobi28
addikt
válasz Gsx-rr #21645 üzenetére
Miért, most történt design váltás?
Nekem nagy csalódás a 7-es. Nulla innováció, miliméteres változtatásokat úgy akarnak eladni, mint valami csodát
Na mindegy is, amíg megveszik, addig az Apple csinálja jól[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Gsx-rr
veterán
Most a dizajnvaltast 5-6 evig elfelejthetjuk
-
Madwe
nagyúr
Egyébként s7 esetén a töltő miatt lett csak gyorsabb a töltés, jól gondolom? Azaz pl egy nomad base station esetén amiben beépített ott nem lesz gyorsabb? [link]
-
Ron Swanson
senior tag
Watch vásárlásán gondolkodom.
Stainless steel változatok valahol ki vannak rakva Budapesten, vagy mindenhol csak az alumínium van kint? Megéri szerintetek, vagy elég az alumínium?[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy a Series 4 milyen újdonságokat fog megkapni a watchOS 8-ból (vagy ez még korai kérdés)? A honlapon csak annyit találtam: "Nem minden funkció érhető el mindegyik eszközön."
-
-
-
jófejsrác
senior tag
válasz CharlieDrop #21637 üzenetére
Úgy értem, hogy 5 év után is kibírt 1 napot? Én is csak napi 1x töltöm elalvás előtt aztán veszem vissza a kezemre. Nap végére 50% szokott lenni, edzés zenével mindennel.
2 éves már az S4 44mm.
-
Rage47
veterán
válasz CharlieDrop #21634 üzenetére
szerencsés vagy, nem tudok mást mondani erre
-
jófejsrác
senior tag
válasz CharlieDrop #21634 üzenetére
Akksi miként bírta ki addig?
-
-
Rage47
veterán
válasz st3v3np3t3r #21630 üzenetére
Gondolom ettől még karcolódni fog ugyanúgy, nem lehet elhagyni a fóliát :S
-
CharlieDrop
veterán
válasz st3v3np3t3r #21630 üzenetére
Hm, végül is az egyik elemző videóban mondták ezt az infót. Akkor még ez sem akkora előny, vagyis semmilyen.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
válasz CharlieDrop #21629 üzenetére
3 újítása van az S7-nek.
-"Repedésálló" kijelzőüveg
- 33%-kal gyorsabb töltés az S6-hoz képest
- 20%kal nagyobb kijelzőt kapott az S6-hoz képest, így a káva 1.7mm lett csak...Ezen kívül nem mondtak semmi mást...Nem hiszem, hogy vékonyabb lett az S7... Nem kevered a vékonyságok a káva szélességgel?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
CharlieDrop
veterán
válasz st3v3np3t3r #21625 üzenetére
viszont, ha nincs új HW, akkor hogy lett vékonyabb, mint az S6?
-
veterán
Nagyon vártam a 7-e szériát, de most kicsit elbizonytalanodtam. Nyilván örülök, hogy nagyobb lett a kijelző (hány mm is pontosan?), de a szögletes forma nekem személy szerint nagyon bejött és tuti váltás lett volna az S5-ről viszont így már nem biztos... De az a nagyobb kijelző vonzó...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
CharlieDrop
veterán
-
ithomas
őstag
Szíjakat hol érdemes venni, ha Magyarországról rendelnék?
Jó minőségű utángyártott érdekelne, ahol választék is van.
Illetve a Rock hydrogel fólia jó lesz a Series 7-hez is szerintetek?Real eyes realize real lies!
-
válasz CharlieDrop #21621 üzenetére
Biztos elég lesz idén bőven az SE vagy a 6... [link]
Hiszen új hardvert nem kapott...[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
mazsiii92
aktív tag
válasz CharlieDrop #21614 üzenetére
Szerintem a 6os árát akkor korrigálják amikor kirakják a 7es árát. Nem hiszem, hogy a kisebb modell 170-180k körül fog nyitni. Nálam már így is bőven a lélektani határon túl van az árazás, ezért lett csak SE.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
CharlieDrop
veterán
válasz st3v3np3t3r #21611 üzenetére
igen, és akkor jöhet a dilemma, hogy elég-e az SE, vagy picit többért az S6, vagy ha megint sok évet akarok, mint az S0-al, akkor szépen vegyem meg az S7-et
-
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #21617 üzenetére
Mielőtt mindenki lázasan keresné, tegyük hozzá, hogy bétaprofillal.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz CharlieDrop #21614 üzenetére
Igen, mindennek kitudták írni az árát, kivéve a watch-oknak.. No mind1. Várok még vele.
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
A Watch 7-es árát csak nem írták ki a magyar oldalon
Üdv: Csabee.
-
újonc
mikor lesz ios 15?
Ha írtam neked kérlek tisztelj meg azzal hogyha már bejelentkeztél válaszolj is!
-
válasz CharlieDrop #21600 üzenetére
Ennyit a szivárogtatókról ...
-
gPéter
tag
Vicces, hogy már egy éve minden hír és jóslat a szögletes Watch7-ről szólt
-
jófejsrác
senior tag
Személy szerint én örülök, hogy kb semmi extra. Nem kell a S4-es miatt aggódnom, hogy el kéne adni és cserélni. 1 évet még simán kihúzok vele. A sima SE ára nem tudom eddig mennyi volt, de az most kb bestbuy lehet aki most akar beszállni.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz CharlieDrop #21602 üzenetére
Igen, illetve nem, mert 399 USD
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
hkari
őstag
Kicsit nagyobb kijelző, és "Gyorstöltés" ugyan akkora akksival? Hát ez karcsú.
majestic: Hát legalább még maradhat az Series 6.
[ Szerkesztve ]
-
honeypot
tag
Pedig minden arról szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983