- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Amazon Fire TV stick/box
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pusztitusz
tag
Nem tudom minek megy a szajkarate, az asszonynak peldaul Air-t vettem mert konnyu, kicsi, jo, szep ... stb.
Neha en is hasznalom, jo kis cucc az air minden szempontbol.[ Szerkesztve ]
My god has a hammer, your god was nailed to a cross. Any questions?
-
Pusztitusz
tag
Alap noti is bőven elég 100k körül dolgozni
Marhasag, vannak teruletek ahova eros vas kell dolgozni.Még olyan is van hogy az asztali gépemet is húrcolászom bőröndbe és nem 50 méterre hanem Debrecen-Anglia-Skócia,attól függ merre kapok melót
Mit dolgozol? En 4 orszag kozott ingazok, de soha nem cipelnek asztali gepet.Még 10-15 év és vagy szuperdagadtak lesznek az emberek vagy csontgiliszták...
Igazad lehet, mert en is vagy 184cm/115kg vagyok, de mivel nem betonozassal keresem a zsozsot nem erdekel kulonosebben egy olyan valaki velemenye aki asztali desktopot furikazik hogy tudjon jaccani160K-ért veszel egy Dell 5010-es-t nvidia 525m-el és azzal még gamezni is lehet közepesen bármivel.Ja és persze 2410m proci van benne,toltok bele 40k-ért ssd-t aztán meg is van a hiper szuper noti.
Tervezesi munkara pics@fust, nem "penzkereso" gep.Nem akartam leirni de megis leirom es senki masra nem celzok vele (nem inge kategoria, nem altalanositas, nem celzas DE)
Kisfiam ha annyira csoro vagy hogy gepeket kell hurcolnod orszagokon keresztul, + "assetudod" mirol beszelsz (ubuntu), a kenyelmed nem erdekel, csak kirakatban lattal ilyet de mivel Apple fikazni kell ezerrel. Nem huznal el ebbol a totyikbol, mert az ilyen IQ light-ok nelkul is van eleg fikazo, (De ok legalabb probalnak ervelni)
[ Szerkesztve ]
-
Pusztitusz
tag
Ugy jon ide, hogy van par Apple cucc a csaladban es mindegyik kivalo minosegu + a kezelhetoseguk is messze ver mindent, de ez a megmondoember egyszeruen kiakaszt. Az mas kerdes , hogy nekem masra van szuksegem, de legalabb tudom mirol beszelek.
(#113) Curse
Igy meg vegkepp nem ertem mit trollkodsz itt ossze-vissza.[ Szerkesztve ]
-
Pusztitusz
tag
Mikor a felesegemnek megvettem az Air-t, egy darabig nem hozza se jutott, mert kisajatitottam, nekem tetszik o meg azota se panaszkodott ra popec kis gep (fenykepekrol nemigazan jon at de amikor kezbevettem csak az forgott a fejemben, hogy "bame de kurv@ vekony")
-
Pusztitusz
tag
Hozzakezdtem hogy leirjam, de inkabb hanyagollak. Nem eri meg a vitat sem a kerdesed, mivel nyilvanvaloan ismet ..... mindegy
PS: Egy slma felhasznaloi gepben nem feltetlenul a hw a legfontosabb hiaba szajkozzak a kulonbozo cegek, sokkal tobbet szamit a "felhasznaloi elmeny" a design, a hw-sw paros es a szolgaltatasok.
[ Szerkesztve ]
-
Pusztitusz
tag
Annyira szanalmasak vagytok, hogy az mar kesz vicc, mindenki az apple/intel cikkeknel eli ki a kissebsegi komplexusait a ph-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest