- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Amazon Fire TV stick/box
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz Pusztitusz #38 üzenetére
Amig azon lovagolnak, hogy jaj fél kgval nehezebb noti ennyivel meg ennyivel olcsobb, addig szerinted min fog menni?
Drága noti, akinek futja rá, az megveszi, aki meg nem, az gyárt érveket, hogy miért hülyeség. -
Curse
tag
válasz Pusztitusz #106 üzenetére
Alap noti bőven elég arra amire ez is.
Mezőgazdasági munkákat tolok.Mikor mit.(gyümölcs,virág)Farmok között ingázok.
Ja te már dagadt vagy valóban.Nem betonozással keresem én se a kenyerem de attól még az is munka.Vagy az már gáz szerinted?
Tervezési munkára ezek az Air gépek sem lesznek neked elegek.
Jaja elég csoró vagyok még mindig mert az adósságaim végét nyögöm de azt hiszem ez nem tartozik ide.Valóban nem tudom milyen oprendszerekkel árusítják ezt a sok csodagépet.Viszont a hardware-ek amiket építenek bele és az árcédula amit társítanak mellé az nagyon gáz.Ezért fikázom nem azért mert Apple.Lehetne Asus vagy Giga vagy bármi akkor is fikáznám ha ennyiért adnák.Ezek szerint neked nem esett le pedig te biztosan okosabb vagy mint én.
-
veterán
válasz Pusztitusz #114 üzenetére
Igazából már szerkesztettem volna a kolléga hsz-ének fényében. ez nem erőbajnok, de nem is akadozik. Legalábbis az első gen. sosem akadt meg. Persze tudni kell, hol a határ felhasználásban.
-
zörbi
csendes tag
válasz Pusztitusz #106 üzenetére
Egyetértek hogy egy százezres notebook nem jó dolgozni, de szerintem az üzleti szférába jellemzően nem erős hardver kell hanem strapabíró gép. Persze vannak kivételek de általában nem grafikai tervező szotvert futtatnak laptopon. A legtöbb üzletembernek csak internet, meg office kell. Az viszont alapvető hogy masszív, elnyűhetetlen és megbízható legyen a gépe ez pedig nem a százezres kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Curse
tag
válasz Pusztitusz #114 üzenetére
Te figyuzz már ha veszel egy alap notit az széthullik miközben használod?Vagy miért megbízhatatlan?Kezelhetőség alatt mit értesz?Az olcsóbb notikat nem lehet használni rendesen?Énis tudom miről beszélek de te például még mindig nem adtál kielégítő választ arra hogy miért is ér ennyit ez a gép?Azért mert szuperül van összerakva?Szerintem bármelyik más noti is jól van összerakva.Lehet vele filmet nézni meg bármit amit ezzel is.Akkor miért kerül ennyibe és miért ajánlott ezen az áron?Csak azért mert ultravékony és könnyű?Akkor ez meg azért jó mert trendi vagy azért mert tényleg problémát okoz egy 2 kilós noti hurcolászása.Sőt szerintem aki ilyen notit vesz valószínüleg nem a HÉV-el közlekedik jobbra-balra hanem van autója,ezek fényében meg pláne nem értem az ajánlott plecsnit.
-
Curse
tag
válasz Pusztitusz #136 üzenetére
Helyes.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Pusztitusz #191 üzenetére
Előfordul ATi/nVidia témájú cikkeknél is.
"haters gonna hate..."
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest