Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Megjött ez a tok, komolyan teljesen frankó, pedig én utálom tokban a készüléket, de ezt írtam is.
Fénylik, mint a salamon töke, hátul rendes TG van. Körbe viszont fémes hatású gumi fogja, ezért könnyű be és kivenni is. Ha tudtam volna, hogy ilyen jó, az összes színből rendelek.Sajnos ezt gyorsba lőtte a kislányom és elküldte üzenetben nekem, én meg ide feltöltöttem, szóval bocs a minőségért, itt nem látszik ugyan, de tényleg úgy néz ki, mint a hirdetett képen. Viszont ott vékonyítottak rajta. Eleve egy max-ra akármilyen vékony tokot téve is, nem lesz vékonyabb
, de egyébként tényleg jó cucc, főleg ilyen fillérekért, pedig én nem igazán szoktam nézni az árakat, ha valami megtetszik.
Szóval bátran ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest