Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! Mennyibe kerülhet egy hátlap?
-
mpv
aktív tag
Szerintetek,ha megjelenik az SE 2 és A10 Chip lesz benne,érdemes lecserélni az Se-t?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #11489 üzenetére
Nem olyan bonyolult megoldani. Vegyél NFC taget vagy ki tudja hogy hívják és ragaszd a telefon hátuljára.
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
Volt annak idején note 2-m. Nagyon ráizgultam erre az NFC dologra. Vettem egy csomó NFC korongot, pont ahogy írod hogy majd feragasztom a kocsiban, itthon, irodában stb. Aztán nem használtam a kipróbálás után úgy 1x se. Ott halt el a dolog többek között, hogy fel kellett oldani a kijelzőt a használathoz. Onnantól meg már minek.
-
Tubi2
senior tag
Vigyázz, mert ha szidod, jönnek a védelmezők.
[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
CoolBoy323
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz CoolBoy323 #11485 üzenetére
Belépőkártyának, mi?!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #11485 üzenetére
Másra nem tudod használni.
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #11480 üzenetére
OTPay működik.
-
akos3
addikt
Jó napot Urak, tegnap bevásároltam egy ilyen telefont
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz csokito100 #11472 üzenetére
pedig azt írják mindenhol, hogy az iOS11-től nem csak az alma-pay fogja tudni használni az NFC-t
-
veterán
-
avekepank
csendes tag
Sziasztok! SE keszulekemen elkezdett itthon szorakozni a wifi, nem mindig van, most megfigyeltem, az iPodon van, a telefonon nincs. Mi lehet a gond? Ugyanaz a szoftververzio van mindketton. Ahogy latom, a Fb megy rajta, de a Safari vagy az Instagram egyaltalan nem. Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
-
csokito100
aktív tag
válasz CoolBoy323 #11470 üzenetére
Apple pay működik, de csak külföldön. SE-n is. Használom, ezért ez tapasztalat, nem talán! Üdv
-
univerzita
addikt
válasz CoolBoy323 #11470 üzenetére
Úgy tudom sehogy. Illetve talán ha JB-van a készüléken. A iPhone 6 vagy 7-től lehet használni de csak a Apple Pay -hez.
-
CoolBoy323
nagyúr
NFC hogy bírható működésre Urak?
Leszedtem pár programot, de semmiVan amelyik azt mondja, hogy "NFC tag reading not support"
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
A barátnőm SE-je az utóbbi időben fura dolgot csinál, amikor el akarja indítani a kamerát a telefonján. Az alkalmazásra koppintás után 5-10 másodpercig vagy akár tovább is homályos képet mutat és nem akar semmit se csinálni, utána magához tér és működik. Ezt naponta/hetente többször is.
Valami ötletetek van esetleg?
Finn the human
-
betyar1974
senior tag
válasz univerzita #11462 üzenetére
Valójában nem is használom, csak az hiba okát kerestem.
-
-
univerzita
addikt
válasz betyar1974 #11460 üzenetére
Esetleg frissíteni a Apple Mobile Device Support -tot. Mire kell a iTunes?
-
_Smooth
senior tag
Köszönöm, megmondó kapitány
A készülék dühített fel, azon töltöm ki. Ha nem így lenne, most TV szerelőt, vagy üvegest keresnék... mondjuk a következő lehet, h az lesz, hogy a csukott ablakon vágom ki ezt a szemetet.
Bár maga a készülék (formája, mérete, összeszerelése, anyaghasználata) mai napig kedvenc. De ez az oprendszer iszonyat trágya (talán egy fokkal még mindig jobb, mint a droid... de igazából egykutya).
És az elejétől kezdve, ha bármi gondom volt vele, nem a hülye almát szidtam, hanem a szemét MS-t, hogy nem tudták életben tartani a WP-t.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
betyar1974
senior tag
válasz univerzita #11459 üzenetére
Először úgy jelentkezett a probléma, hogy Apple Software Update frissítést csináltam. Utána letörőltem az itunest és raktam az új ver.-t, megint jött a hiba. Látja, képeket megtudom nyitni, egyedül a megosztás nem működik. iCloud-ból kiléptem, újra vissza, megosztás ki, utána vissza, ezeket már próbáltam.
-
univerzita
addikt
válasz betyar1974 #11456 üzenetére
Ha Windows újratelepítés volt akkor el kell távolítani a előző iTunes összes részét majd újra telepíteni a újat.
-
_Smooth
senior tag
Ez a jó iOS elég gyakran úgy fel tud k*rni, hogy kap a készülék hideget, meleget. Múlt héten elég rossz helyen sikerült eltalálni a kijelzőt, az üvegfólia se fogta meg.
Tudtok ajánlani megbízható szervizt? Ahol tényleg jól dolgoznak (nem barmolják szét a fém keretet és társai)...# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Az új itunes-al nem tudok kapcsolatot létesíteni, usb megosztással. Miért van, mitől van ez?
Win.10 visszaállítása pár nappal és minden jó, csak az itunes-t nem nyitja meg.
Hibaüzenet: nem nyitható meg, mert újabb ver. lett létrehozva. -
akos3
addikt
Köszönöm a segítséget, nem hangzik olyan ördögien, de át fogom olvasni az ajánlott linket
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Fontolgatom egy ilyen telefon vételét. Kérdezném h mennyire bonyolult windows pc-vel a kommumikacio? Első sorban a képek es zene atmasolada erdekelne. Kell kulon program? Sose volt ios-em, bocsi -
csokito100
aktív tag
válasz mrsmart #11447 üzenetére
Talán ez, ami nőiesnek mondható aa szine miatt és egy üvegfólia, lehetőleg valami minőségi. Üdv
https://www.amazon.com/Apple-Authentic-Leather-Case-iPhone/dp/B00F9RZXUG/ref=pd_sbs_107_6/137-3587933-4220615?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B00F9RZXUG&pd_rd_r=MVEDW5PH5E717SRRGRH8&pd_rd_w=f1qVG&pd_rd_wg=l47rX&psc=1&refRID=MVEDW5PH5E717SRRGRH8
-
mrsmart
csendes tag
Kedves Fórumtársak,
Segítséget szeretnék kérni. Nem találtam összefoglaló hsz-t, és mivel a feleségemé a telefon, nem is vagyok képben a dolgokkal.
Van olyan tok (ha lehetséges, nőies ) és kijelző védő, amit ajánlanátok a telóhoz? Köszönöme előre is,Üdv. mrsmart
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Négy nap után most nézek rá a topikra. Honnan telepítsek frissítést? Itunes-ról vagy OTA? Nem volt semmi bajom eddig, bár az üzemidőt nem gondolom kiemelkedőnek. Szóval?
Köszi!
-
half333
őstag
Nekem nem egyszer a kádba landolt (nem térnék ki mit keresett ott XD),azon kivül hogy a hangszóró pár órára elnémult azóta sincs baja.
-
veterán
-
ujskodas
tag
válasz Viktorbiker #11430 üzenetére
Kollégám ejtett vízbe telefont. ( nem iPhone, de az sem szétpattintható, mint a régebbiek )
Betette zsákba, 1 kg. rizs közé pár napra, meleg helyre. Az addig "halott" telefont azóta is rendben használja, semmi nyoma a vizes esetnek. Hátha nálad is beválik.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
troooper
tag
Idézet egy origós cikkből:
"...Magyarán, ha valaki visszaállítja a telefonja eredeti teljesítményét, az garantáltan rövidebb akkus üzemidőt fog tapasztalni. Viszont amíg a telefonja nem indul újra az elhasználódott akku miatt, addig nem dönthet úgy, hogy a hosszabb akkus üzemidőért cserébe mégis inkább kibékül a lassabb működéssel...."Ezek szerint csak van ebben az akkumulátoros dologban egy kis turpisság?
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
Ha vizet kapott akkor nem szabad bekapcsolni,ha le lehet venni a hátlapot akkor levenni és 24 órára rizsbe tenni ( fel szívja a nedvességet). Elég sok embernek ez segített.( Persze függ attól milyen mértékben kapott vizet.)
[ Szerkesztve ]
-
Balu_
csendes tag
2017.10.31-én érkezett meg. Még a 11.3 3. bétában (ami feb.20-án jött ki) 100%-on volt az akkumulátorom szintje. Két hét után már 97%-ot mutatott ki. Most nem tudom, mennyi, de kb. 94-95 körül lehet. Drasztikusan romlott az üzemidőm az iOS 10-hez képest nálam. Mindig 7,7.5 órákat kaptam 48-72 órával kombinálva. (A legtöbb 8 óra 17 p. és 90 óra 21 p. [Tehát 98 ó. 38 p.]) Csak én nekem nem tetszik ez az iOS 11?
iPhone 11 Black
-
MODERÁTOR
válasz #65577472 #11429 üzenetére
Alapvetően az akku elhasználódásának a kijelzése az előző ios főverzióig támogatott volt, tehát a kapacitás kijelzésének kérdését nem az akkubotrány szülte. Az a lassítással volt kapcsolatos. Ez az egyik.
A másik, hogy fenntartom azt a véleményemet, hogy a gyártónál szerintem nem fogod jobban tudni, hogy mennyi az akku elhasználódása.
A harmadik, hogy nem tudhatod, hogy hány töltési ciklus van a telefonjában / az akkujában.
Ezzel, és még pár paraméterrel (használati körülmények, üzemelési hőmérséklet, páratartalom stb.) olyan sokváltozóssá vált az egyenlet, hogy a kijelentésed, mint minden nagyotmondás, valószínűleg téves ("nulla felé konvergál"). -
csokito100
aktív tag
Én annak idején a 6s-t ejtettem bele vizbe. Kikaptam azonnal, de mégis beázott. Azt mondják nem szabad bekapcsolni, amikor be van ázva, viszont érdekes volt, mert én ki nem birtam kapcsolni! Mindig bekapcsolt. Lényege csavard ki alul a csavarokat és húzd szét a házat amennyire tudod. Tedd meleg helyre és hagyd 1-2 napig, hogy teljesen kiszáradjon. Modjuk én rásegitettem hajszáritóval. Szerintem rendben lesz.Az enyémmel soha nem volt probléma a későbbiekben. Viszont garanciális javitásnál ki fog bukni a beázás, mert van benne valami kis lapka, ami elszineződik pirosra, ha beázik a készülék. Onnan tudják a szervizben, ha erről van szó. Remélem segitettem! Üdv
-
MurdR
veterán
Mielőtt lemondasz róla, előtte azért nézess rá egy szervizessel, nem biztos hogy halott ügy.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Viktorbiker
csendes tag
Sziasztok! Segítségért fordulok hozzátok. Tegnap reggel kapott a telefonom (SE) egy kis vizet. Nem tulajdonítottam neki nagy hangsúlyt mert véleményem szerint csak kívül lett vizet. Tévedtem. Estig nem volt baja, töltöttem és mikor lehúztam a töltőről vége. Se kép se hang. Nem reagál semmire, kivéve akkor ha rádugom a töltőt akkor megjelenik az alma jel majd eltűnik megjelenik eltűnik. Szóval villog de semmi más, bekapcsolni nem lehet, reset se működik. Ötlet? Kuka vagy szerviz? Köszönöm előre is! Üdv.
-
gpeeter
csendes tag
Nekem 86%-ot ír, most lesz azt hiszem májusban 2 éves. Össze-vissza töltöm, de minden nap kell...ha megtartom akkor mindenképpen új akku kell bele, mert gyakran csinál hülyeségeket.
-
MurdR
veterán
válasz tybsen #11407 üzenetére
Ezt nekem is játszotta, de pár hét alatt elmúlt.
Tubi2 11400:
Minden alkalommal 100-ra töltöm a telefont, és szinte mindig töltőn is marad utána jóideig.
A beállításoknál 95%-ot ír ki a rendszer, ellenben botrányosan sz.r az akkuidőm.
Amikor megvettem akkor lenavigáltam Balcsira, 2-3 óra alatt esett ~40%-ot, most 50%-ról fél óra alatt lemerül. Júniusban lesz 1 éves a telefon.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
törölt tag
válasz sityupityu #11424 üzenetére
Lehet, hogy nincs benne 200, mert ugye egy töltési ciklus 0-ról 100%-ra töltést jelent. Én általában 35-40-ről töltöm fel teljesen, tehát nagyjából 3 töltéssel érem el a 2 töltési ciklust.
Mindegy, ez az új funkció semennyire sem mérvadó, az biztos.
-
veterán
válasz #65577472 #11422 üzenetére
Így van ahogy mondod.
Egyébként persze sokat nem számít, de szerintem kevesebb töltés van benne mint 200. Mivel nem vagyok az a fajta aki egész nap a telefonon lóg és zenét sem hallgatok róla, így amikor gyakrabban használtam akkor is elketyegett nálam 3 napot simán.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
válasz sityupityu #11421 üzenetére
Egyik sem mérvadó, de a user ha hosszabb ideig használ egy telefont (rám nem jellemző), akkor úgyis érzi, hogy mennyit romlik a kapacitás, ha időközben nem változnak jelentősen a felhasználói szokásai. Neked pedig totál lényegtelen adat, ha csak másodtelefon.
-
veterán
-
-
törölt tag
válasz sityupityu #11417 üzenetére
Ebben az esetben nagyjából 200 töltési cikluson van túl, tehát a legnagyobb jóindulattal is 80%-os a kapacitása.
-
veterán
-
Tubi2
senior tag
válasz sityupityu #11408 üzenetére
Sajna azt az elejétől fogva logolni kellett volna, ez meg csak egy hirtelen jött funkció. A kapacitás adatot is jó kérdés, honnan szüli...
-
veterán
Egyébként azt gondoltam, hogy ez az új akku funkció más dolgokat is fog tartalmazni. Olyasmikre gondolok, hogy hányszor volt teljesen feltöltve stb....
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
tybsen
addikt
6 hónapos telefonon elkezdett ropogni-kattogni a home gomb. Érdemes ezzel szervizbe menni vagy újra ilyen lesz fél év múlva, esetleg van valami praktikus tipp amivel ez megszüntethető? Illetve ha szerviz, akkor ilyenkor a szerviz magát a gombot cseréli?
-
Tubi2
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
tuzpenge
őstag
Én amikor csak lehet 100%-ig töltöm (ha lehet rajta is hagyom, többnyire éjszakára). Kb 5-10%-ig merítem. Nekem 100%-ot ír ki az akksi állapotára. 2017 áprilisi SE. Szerintem nem megbízható ez a 11.3-ban lévő akku állapot kijelzés....1-1,5-2 napokat elmegy egy töltéssel Minden aktív nálam (bt, wifi, mobilnet, helymeghatározás, stb).
ˣ
-
veterán
Nekem 2016 szeptemberi a telefonom és jelenleg 94%-os az akkumulátorom úgy, hogy állandóan 100%-ra van töltve.
Egyébként ez is egy iphone marhaság, hogy nem lehet teljesen feltölteni (nem tesz jót neki) egy lítium ionos akkut.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
csokito100
aktív tag
Az enyém igaz, hogy csak fél éves, de minden alkalommal 100%-ra töltöm és nagyon sokszor úgy sikerült lemeriteni, hogy ki is kapcsolt. Most nekem 98%-os állapotot ir ki. Ami még érdekes, hogy amikor nagyon le van merülve, akkor belassitja a rendszert, bár engem abszolut nem érdekel, csak kiváncsiságból néztem meg, nem azért, mert érezhető volt a lassulás. Csak olyankor, amikor már csak pár % van az aksiban. Szerintem senki sem tudja, mi az igazán jó ezeknek az akkuknak. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest