Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsmart
csendes tag
Sajna tényleg ez lett az erdemény, nem javítják, illetve nem éri meg javíttatni Végül az iSamurai-ba vittem, ott ingyen bevizsgálták, így nem került semmibe. Ami miatt aggódom, azok a nem elmentett fényképek, egyéb információk. Erre azt mondták, hogy 15K-ból olyan állapotba hozzák a telót, hogy menthetőek legyenek az adatok... Na, itt ezen elgondolkodtam, hogy megéri-e? Abban reménykedem, hogy van itt a fórumon olyan kolléga, aki ezt olcsóbban is vállalná, nekem utána már "nincs szükségem" a telóra, szóval maradhatna is ott alkatrésznek.
-
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Előre is elnézést, de nem olvastam végig a fórumot, csak egy gyors keresést végeztem, de nem találtam választ. A családban egy teló megfürdött, most természetesen nem kapcosl be. Voltam szervízben, jelezték, hogy nem vállalják, hanem vegyem meg szépen az újat. Sajna arre nem futja, de érdeklődnék, hátha itt van infótok, végez-e valamelyik szerviz ilyesmit, esetleg nagy jártasságú fórumozó közületek?
Köszi!
-
mrsmart
csendes tag
Kedves Fórumtársak,
Segítséget szeretnék kérni. Nem találtam összefoglaló hsz-t, és mivel a feleségemé a telefon, nem is vagyok képben a dolgokkal.
Van olyan tok (ha lehetséges, nőies ) és kijelző védő, amit ajánlanátok a telóhoz? Köszönöme előre is,Üdv. mrsmart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek