Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F.B.I.
veterán
válasz tuzpenge #15787 üzenetére
iPhone X és 8 az utolsó, utána már nem mutatja de kb annyira nem érdekel. Androidon soha nem mutatja, még sem idegenkedik rajta senki. Engem sem zavart soha. Érzed ha már csak fele annyit tud, akkor cserélni kell.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
kuntics
aktív tag
válasz tuzpenge #15574 üzenetére
Köszi,akkor nézek egyet kintről. Telefont még nem akarok cserélni,nagyon hozzámnőtt,meg elég a tudása is. Valami bevált rendelési hely van az akksira? Eu raktáros hely jobb lenne
Ahogy látom vannak nagyobb teljesítményűek is. Azzal valami tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz tuzpenge #15551 üzenetére
több videóban és tesztben kiemelték, hogy a háttértár (jóval, 4-5GB) kevesebb lett az iOS15-re állás után... iOS14-ről... akkor ezt megcáfolod? annak örülnék, mert nem szívesen dobnék 5GB még el a 64-ből... és pont terveztem a public beta installt amikor több helyen belefutottam ebbe az infóba.
ha már a 15-öt használod, napi használatban hogy viselkedik a kicsikén? mi a tapasztalat? köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Foglalt név
addikt
válasz tuzpenge #15508 üzenetére
Nem tudom miért kell ezt vitaként megélni, szerintem mindenki kifejti az álláspontját, ami különböző.
Részemről feláll a szőr a hátamon ettől "tartalomfogyasztás" szótól, így ezt mellőzném.
Én is a kis méret miatt tartom, mert fontos az egy kezes használat biztos fogással.
Olvasásra mióta van szövegtördelés bármilyen elérhető méret alkalmas szerintem.
A retina kijelző óta, ha jól tudom nem hozott senki a piacra új szemeket, így a képek és videóanyagok továbbra is szépek rajta. Amire menet közben szükség lehet, tudja.
Az autókban van carplay, itthon meg ha bambulni szeretnék, arra a kornak megfelelően vannak 50" körüli világító dobozok a falon. Emiatt negatívumot nem tapasztalok a használat során.
Nekem az egyetlen kérdőjeles pont az akku. 2 év után síelni nem érdemes elindulni vele, de ha nem jó a lefedettség egy kellemes tavaszi nap végére is el tud fogyni friss akksival is. -
válasz tuzpenge #15504 üzenetére
Mert te jegyezted meg, hogy: Tartalom fogyasztásra már kicsi
Nem mellesleg ettől meg én megyek a falnak: "Ezt miért is nekem?"
Nem, nem feltétlen neked, csak nyomott egy választ, és leírta mi jutott eszébe a témáról, adott esetben a Te hozzászólásodról. Tudom lehetne új üzenet is, de nézd el nekünk. Tudod én még emlékem amikor 14k-s telefonmodemet használtunk, és a HIX lelvlistán 1 napot kellett várni, hogy valaki válaszoljon kérdésedre. Ott a levelezőben a válasz gombot szoktuk megnyomni.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bmt50
senior tag
válasz tuzpenge #15502 üzenetére
Ezt mondjuk mindig annyira bírom:
Egérmozizunk a 6,5+ collos tepsimobilokon,
Webezünk -persze a nagy kijelző ellenére mobilnézetes oldalmódba(ahol néha nemis minden ott jelenik meg, ahol kellene, vagy logikus).
2-3-4 kamera hátul, igaz egyik sem készít profi fotókat, de legalább profin elmossa a hátteret.
Hangszóró(k) esetleg mobilos mezőnyben jelentenek különbséget, de zenét hallgatunk rajtuk.Semmi gond, cserébe:
- nem férnek el egy nadrágzsebben, leülni ne próbáljunk velük
- max fél napos intenzív SOT(tökmindegy melyik mobil), utána töltő, vagy powerbank
- alap dolgok(hívás, sms, közösségi oldalak) sokszor bugosak. Nincs értesítés, vagy éppen arról jön, hogy fullos térerő ellenére mégsem értek el.Szóval...HA munkaeszköz kell, szerintem még mindig jó választás a kis SE
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
milszab
senior tag
válasz tuzpenge #15401 üzenetére
Hát, ezt egy picit kétlem. Így fél év elteltével érezhetően kevesebbet bír már a Nohon. Eddig olyan estig kihúzta, most már 4-5óra fele töltőért kiált. Persze függ attól is hogy mit csinálsz vele. Igaz a 80% gyárinál még mindig jobb ami 2 óra után már lemerült...
De jó lenne mástól is tapasztalatot gyűjteni hogy megy ez az akksi.
-
scyllarus
veterán
válasz tuzpenge #15134 üzenetére
Így már értem. Én pár béta után visszatettem a 13-at, amikor közeledett a végleges 14, és azt tettem fel. A bétákkal nem volt rossz tapasztalatom nekem sem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz tuzpenge #15131 üzenetére
A béta jobban bírta nekem is, de ez így f.s.
A 10-est soha nem használtam, a többi nálam oké volt mind."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Noxy
veterán
válasz tuzpenge #14584 üzenetére
Nem tudom hogy melyik modelltől kezdődően van az ahogy ha nem gyári akksi akkor nem írja a %-ot vagy ez iphone-ra igaz-e
Tehát akkor még egy másik, eredeti akku sem jó?
Nem... Hiába eredeti az adott akkumulátor, ha az adott azonosító kulcs nem ugyanaz benne......A jelenlegi információk szerint ez a korlátozás egyelőre csak az iPhone XS, XS Max és iPhone XR esetén működik. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Diokhan
addikt
válasz tuzpenge #14584 üzenetére
Nem is voltak illúzióim, tudom pontosan, hogy akkor sem az, ha azt állítják! Jelenleg 100%-ot ír, kiváncsi vagyok, hogy írja-e majd azt is, amikor csökken.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz tuzpenge #14277 üzenetére
Én mindig felülírom a régit, mert feleslegessé válik úgyis az újabb mentéssel. MacBook Pro-m van egy régi vacak, de erre pont jó
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Wajk
addikt
válasz tuzpenge #14277 üzenetére
nem nekem szólt, de ugyan azon az OS verzión egy Backupot frisstget az iTunes, szóval frissítés előtt csinálsz egyet, átmész az újra aztán belakod arról is csinálsz mentést. És ha minden ok, a régit lehet törölni.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
törölt tag
-
csokito100
aktív tag
válasz tuzpenge #13163 üzenetére
Ha éjszaka alvás helyett nyomkodta,akkor tényleg nincs ok parázni,de ha csak készenlétben volt a teló és 70%-ot merült reggelre, akkor ott nem kis gáz van! Ráadásul új telóként állitotta be. Ha frissit egész éjszaka, akkor sem merül annyit. Egyébként 80%-nál levenni sem igazán nyerő.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz tuzpenge #12939 üzenetére
Köszönöm a további információkat. A jobbra söprés a képernyőn dolgot, hogy az a "vissza nyíl", nemrég jöttem rá, de akkor ez az általános működése. Így tényleg kényelmesebb. A helymeghatározásnál amikor telepítettem az appokat, akkor eleve úgy jelöltem, hogy ha használom az alkalmazást, csak akkor használja a helymeghatározást is. Az apple oldalán magyarul meglepően sok, és részletes leírások vannak, így azt kezdtem olvasgatni, tényleg teljesen át kell állítani a gondolkozást, de majd szépen megoldom.
-
galaxys80
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz tuzpenge #12488 üzenetére
Biztosan router és hálózat függő. Próbáltam egyszerűbb jelszóval is, azt is ledobta. Olvastam rengeteg fórumot, máshol is sok embernek van vele problémája. Nem azt mondom, hogy általános, de iPhone specifikus probléma. Igazából az ajánlott beállításokat nem tudom érvényesíteni a router-ben, amit az Apple megad a Support oldalon, mert nálam nem úgy jelennek meg, pl. nem tudok csak 1 frekvenciát kiválasztani, ők viszont 5Ghz-en kettőt ajánlanak. Na mindegy, próbálkozok még.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz tuzpenge #12485 üzenetére
Gondolkoztam, hogy beírom a kommentem végére, hogy ezt az egy megoldást ne írja senki, mert ezen már túl vagyok, látom hiba volt kihagyni. Értelem szerűen nem egy okostelefonnak hoztam létre a hálózatot, több eszköz is csatlakozik rá, mindegyiknél jó volt a jelszó, csak az SE nem engedte tovább. Végül változtattam jelszót a hálózaton, kicsit egyszerűbbet adtam meg és úgy már csatlakozott. Viszont később eldobta a hálózatot és mikor újra akartam csatlakozni megint ezt írta ki. Azóta olvasgattam fórumokon és sajnos ez az iPhone-ok egyik nagy hibája, több embert írta az Apple fórumon is, hogy nem megy neki az 5Ghz és a legáltalánosabb megoldás az lett, hogy Forget Network-re kattintás után regisztrálja az eszközt újra a hálózatra vagy indítas újra minden egyes alkalommal a router-t. 2,4Ghz-en minden rendben működik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
válasz tuzpenge #11094 üzenetére
Hát egyszerűen annyi, hogy sok SE jött ki ezzel a hibával, különösen az elején. De ha jól tudom, akkor már az iphone 5-nél is jelen volt ez a probléma. Amúgy elég gáz dolog szerintem, kínai telefonoknál nem találkozik az ember ilyesmivel.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
csokito100
aktív tag
válasz tuzpenge #11087 üzenetére
Ha eddig nem vetted észre, erővel ne akard, hogy mozogjon! Az a probléma, ha irnak valami hibáról, akkor addig basztatja az okos felhasználó, hogy megteremti a hibát. Ha nem vettél eddig észre ilyet, akkor ne nyomkodd! Az enyém nem mozog és nincs feloldási lag sem! De lehet, hogy földhöz vágom, hogy végre mozogjon
-
veterán
-
lindermen
senior tag
válasz tuzpenge #10405 üzenetére
Hideget nem mindig szeretik ha már alacsony a töltöttség. Nekem volt hogy az 5s-em őszi időben egy hidegebb erősebb szélben a hegyen 30% körül kikapcsolt, pedig az akkuja még most is jó. Igyekszem figyelni hogy 50%alatt ne legyen ha hidegben maszkalok és akkor nincs vele gond.
-
veterán
-
veterán
válasz tuzpenge #10115 üzenetére
A napnál is világosabb, hogy van magyarázatuk a bluetooth-ra, de nekem akkor sem jön így be.
Nem igaz hogy csak azzal lehet gépről telóra rakni dolgokat. Sok egyéb alternatíva van csak keresni kell.
Hát, keressen hozzá az akinek kedve van.
Amúgy én sem akarok offolni, mert egy tényleg jó kis telefonról beszélünk. Az meg, hogy nekem pár dolog nem jön be rajta, illetve az os-en ami rajta fut, az meg csak az én bajom természetesen, hiszen nem kényszerít senki rá, hogy használjam.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
scyllarus
veterán
válasz tuzpenge #10092 üzenetére
A vissza gomb és a híváselutasítás idióta megoldását nem lehet megszeretni. Még az SE-n is problémás, el sem tudom képzelni egy Plusos modellen.
Sokkal kényelmetlenebb, mint droidon. Megszokni nyilván meg lehet, de ne magyarázza meg senki, hogy ez így jobb. És ez két alapvető dolog.
De a szándék megvan, majd megbarátkozunk."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
okoska74
senior tag
válasz tuzpenge #8018 üzenetére
Van egy sima tplink wr940n router ami 300 -at tud. Azon 40-50 között jön át a 13.-as csatornán. És van egy asus rt65u kétcsatornás router ami tud 5g is, 300+450-et tud. Ezen mértem 5g -n 100-110 között 2,5g -n 45-55 közötti értéket ugyanazon a csatornán. Nálam ez a kevésbé terhelt csatorna.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
nagyúr
válasz tuzpenge #8018 üzenetére
nagyon sok múlik azon, hogy mennyire terheltek a frekvenciák a környezetben, a szomszédaid milyen wifi-t használnak, hányan, milyen hullámsávon, milyen csatornán, és hogy ezek mennyire akadnak össze.
A panellakásomban én az n-es wifiből sem tudtam 40 MBit-nél többet kihozni, de elfogadtam, hogy ez ilyen. Mondjuk, volt vagy 30 hálózat a vételkörzetben...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
okoska74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest