Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Reszben igazad van. De a gyorstoltesnel en nem mentem bele abba hogy mikor hozta be az ujitast hogy hozhatta volna korabban vagy hasonlo. Viszont hogy most hozta be nekem szimpatikus hogy nem egy egyedi megoldast hozott be, az usbc mellett dontottek mar egy ideje a notikkal. Viszont a lightningos dolgot nem ertem: a telefon es kabel kozott barmilyen csatlakozo lehet ha azt egy olyan usb csatlakozoba dugod be ami szabvanyosan 5/10W-ot tud. Kerdes miert de eddig vartak vele. Ha jo aron akar venni az embet barmilyen usbc-s cuccot mar tele van az aliexpress vagy barmi mas olcson. BTW szerintem ez a gyorstoltes kicsit tul van porgetve, ha 2A-el megy a toltes akkor mar eleg jo sebessegu a toltes, ha erre van szukseg, a vezetek nelkuli toltesnek nagyobb jelentosege van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Gran Turismo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Lexus, Toyota topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest