- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Reszben igazad van. De a gyorstoltesnel en nem mentem bele abba hogy mikor hozta be az ujitast hogy hozhatta volna korabban vagy hasonlo. Viszont hogy most hozta be nekem szimpatikus hogy nem egy egyedi megoldast hozott be, az usbc mellett dontottek mar egy ideje a notikkal. Viszont a lightningos dolgot nem ertem: a telefon es kabel kozott barmilyen csatlakozo lehet ha azt egy olyan usb csatlakozoba dugod be ami szabvanyosan 5/10W-ot tud. Kerdes miert de eddig vartak vele. Ha jo aron akar venni az embet barmilyen usbc-s cuccot mar tele van az aliexpress vagy barmi mas olcson. BTW szerintem ez a gyorstoltes kicsit tul van porgetve, ha 2A-el megy a toltes akkor mar eleg jo sebessegu a toltes, ha erre van szukseg, a vezetek nelkuli toltesnek nagyobb jelentosege van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest