Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#96302336 #260 üzenetére
Az ingyenesek elég kevés számban képviselik magukat. Avast/AVG (ez már egy), bitdefender. Kb ennyi az említésre méltó, no meg a Defender. Utóbbi is jó már.
A havi kódok megosztásával az a gond, hogy az újságok limitált példányban vesznek kulcsot és bizony volt olyan hónap, amikor botrány volt abból, hogy elfogyott az újság megvásárlóinak.A kamerához: fognak rajta javítani. Amit Mozzarella lőtt a SE-vel, az nekem nagyon nagyon tetszik. Az iPhone-ok általánosságban jó képet lőnek.
-
Fryskitt
addikt
válasz
#96302336 #226 üzenetére
Na igen, ha Windows kell, akkor Windows kell. Mi is használunk Windows szervereket, és ha nem is W only a rendszer, de lényegesen egyszerűbb. És igen, veled ugyanazt beszéljük: a szoftverkörnyezetet fontosabbnak tartom, mint a hardvert. Amit írtam, azért írtam, mert jön egy csomó ember véres karddal, hogy így a teljesítmény, meg úgy... Jönnek itt a noname PC-vel a Mini ellen és ilyesmi. Hát kérem szépen: amint kapok egy BMW-t ugyannyiért, mint egy ugyanannyi lóerős Daciát, már fejet is hajtok. De addig nem veszem komolyan.
Malachi: abszolút egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged