- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesLavelle
tag
Hello, lenne pár kérdésem, előre is köszi ha valaki értelmesen és knstruktívan válaszol.
Betelt a telefonom (iphone 8) és valami iszonyatosan nehezen tudok tárhelyet felszabadítani: ha PC-re kötöm, a fotóknak csak egy töredékét mutatja (ez lehet, hogy PC probléma, bár nem hiszem), ráadásul ugye a többi fájlhoz se windows intézőn, sem itunes-on keresztül nem férek hozzá, így törölni sem tudom őket. Ha a telefonon bemegyek a beállításokba, akkor egy csomó appra kiírja, hogy mennyi helyet foglalnak a vele kapcsolatos adatok (tehát nem maga az app mérete), de fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne azokat törölni. Ugye van az "offload app", de az ha jól sejtem az appot törli, viszont a hozzá tartozó adatokat nem (aminek fogalmam sincs, hogy mi értelme). Pl a Vibernél azt írja ki, hogy 650 MB (az app 130 MB-os méretén felül) - oké, hogy ebben benne vannak a fényképek, de ennyi fényképet azért nem osztottam meg - hogy lehet ettől megszabadulni? Vagy például Google Drive 4GB - de fogalmam sincs, hogy ez hogy jött össze.
A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).Egy másik dolog, hogy amikor sms-t, vagy mást írok, akkor rendszeresen elfelejti, hogy magyarra volt állítva, és automatikusan visszaugrik spanyolra vagy angolra.
Nagy segítség lenne, ha valaki tudna ezekben segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest