Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Count Orlok
csendes tag
Erre én is gondoltam, direkt megnéztem.
De stabilnak tűnik.
Most azért megnéztem megint, a kijelző szélein nem lehet benyomni, viszont ha a fém keretre fejtek ki egy kis nyomást oldalról, akkor valami kis apró nyekergést ad. Ez nem tudom, mennyire normális, a szintén üveg-fém kombó Galaxy A3 (2017)-em nem csinált ilyet... -
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög
. Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma. -
Iphoneos25
friss újonc
Köszi neked is a választ.

Még egy amatőr kérdésem lenne mert nem adtam még el olyan telefont ami a két éven belül volt. Szóval ezt eladni csak akkor tudom ha lejárt a 2 év? Bár itt most kérdés az is hogy az előrendeléstől számít vagy attól amikor megkaptam.Mondjuk így hogy úgyis október elején szeretném venni sok vizet nem zavar csak jobb ezeket biztosra tudni.
-
tboldi
nagyúr
A négyesen csak ritkán, és akkor sem tart tovább 1 mp-nél, de inkább kevesebb szokott lenni.

Tavaly október óta használok Series 4-et, ez az első* Apple Watch-om, nem tudom, milyenek voltak a korábbiak, de mindenkitől csak azt hallottam/olvastam, hogy megváltás az új.
* Valójában már a második, időközben lecseréltem egy Nike+ variánsra a plusz számlapok miatt.
-
Tibee86
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
megvásárolhatom vagy már felejtös 90% os? 1 évet jó lenne ha kibirná csere nélkül az akkumlátor. 

. Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.