Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Nekem anno a 6s-nél kinyírta a kamerát ,vagy is inkább sötétebbek lettek a videók és a fotók...
Elvileg nem csinálhat hardver problémát egy szoftver ,viszont különböző teljesítményeket le tud néha butítani ,ezért is az a hosszú használati utasítás hogy csak saját felelősségre rakja fel az ember ,erre nem vállalnak garanciát.
Sokat fociztam az iStyle al mert természetesen vissza vittem a készüléket miután az adott teljes értékű ios t vissza raktam rá és nem javult a kamera.
Egyszer elutasították a problémát ,aztán hosszas könyörgés és menetelés után kivételes esetben szerencsém volt kicserélték méltányosságból.
Azóta olyan készülékre ,amire még van hivatalos garancia nem kockáztatom ,mivel ilyen helyzetben nem kötelességük kicserélni a készüléket és járhat sokkal rosszabbul is a felhasználó.
6s+ ra raktam most fel a beta 12 -t és valóban sokat javult ,viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni mert alapból még így is van bennük legalább 3 évre elegendő tartalék ,max. ha kihasználjuk a készülékek 70% teljesítményét ha nem kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- iPhone 16e 128GB gyári független bontatlan 3 év jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest